5 permainan Android termahal di dunia hanya sesuai untuk kanak-kanak bermain King

Bermain permainan di telefon pintar boleh menjadi salah satu penyelesaian untuk anda menghilangkan keletihan atau tekanan. Jumlah permainan yang tersedia di Playstore menjadikan anda bebas untuk memilih jenis permainan yang sesuai untuk dimainkan.

Bermain permainan di telefon pintar boleh menjadi salah satu penyelesaian untuk anda menghilangkan keletihan atau tekanan. Jumlah permainan yang tersedia di Playstore menjadikan anda bebas untuk memilih jenis permainan yang sesuai untuk dimainkan. membuat anda bebas memilih jenis permainan yang sesuai untuk dimainkan.

Pelbagai pilihan permainan tersedia, mulai dari yang boleh dimuat turun secara percuma, walaupun sudah dibayar. Begitu banyak, tidak jarang membuat kita keliru untuk memuat turun mana, terutama untuk jenis berbayar. Jadi, kali ini Jaka akan berkongsi maklumat mengenai 5 permainan Android termahal yang sesuai untuk Sultan .

BACA JUGA
  • 7 Permainan Ini MUNGKIN Anda Membuatnya Sehingga Akhir!
  • 10 Permainan AAA yang Membayar Cukup untuk Mendapatkan Semua Ciri Terbaik
  • 7 permainan berbilang pemain terbaik dimainkan melalui Bluetooth atau WiFi

5 permainan Android termahal di dunia hanya sesuai untuk kanak-kanak bermain King

1. Hati yang gagah berani: Perang Besar

Sumber foto: kedai permainan

'Valiant Hearts' sebenarnya tersedia dalam versi percuma, tetapi jika anda ingin memainkan permainan ini dengan akses penuh, maka anda harus memuat turun versi premium, yang harganya 227 ribu rupiah. Dalam permainan ini, anda akan disajikan dengan kisah sejarah pertempuran dalam perang dunia pertama . Untuk masalah kualiti, permainan ini disokong oleh kualiti grafik yang baik dan audio yang menarik, bahkan penilaiannya juga cukup baik pada 4.5 .

2. Naga Pencarian VIII

Sumber foto: kedai permainan

'Dragon Quest VIII' adalah salah satu permainan main peranan dengan nilai tertinggi yang terdapat di Playstore. Permainan yang menyajikan trilogi Zenithia menawarkan lima bab pengembaraan, masing-masing berpusat pada watak yang berbeza. Permainan pengembaraan ini yang hanya dapat dimainkan dalam talian mempunyai grafik yang menakjubkan , jadi tidak hairanlah bahawa permainan ini berukuran 1.3 GB . Untuk masalah harga, Dragon Quest VIII berharga 229 ribu rupiah.

3. Final Fantasy VI

Sumber foto: kedai permainan

Ramai yang mendakwa bahawa 'Final Fantasy VI' adalah permainan terbaik dari siri 'Final Fantasy' sebelumnya. Permainan RPG ini yang dikembangkan oleh pemaju Jepun bernama Square Enix menawarkan kisah yang hebat. Peminat RPG segera jatuh cinta sejak permainan ini pertama kali dilancarkan di platform Nintendo pada tahun 1994. Di samping itu, terdapat banyak lagi perkara menarik dalam permainan ini yang bernilai 219 ribu rupiah.

4. Kekacauan Cincin III

Sumber foto: kedai permainan

'Chaos Rings III' mempunyai grafik yang menakjubkan dan juga mempunyai jalan cerita yang menarik dan menghiburkan . Dengan grafik berkualiti yang tidak perlu diragukan lagi, tidak hairanlah bahawa permainan ini cukup besar, iaitu 2.1 GB . Salah satu ciri yang paling menarik dari permainan ini adalah keputusan pemain yang akan menentukan sepenuhnya hasil (akhir) cerita. Permainan, yang telah dimuat turun 10 ribu kali, berharga 279 ribu rupiah.

5. Pelari Warna Super

Sumber foto: kedai permainan

Permainan Android termahal pada tahun 2017 ialah 'Super Color Runner' yang bernilai 2.2 juta rupiah. Sekiranya anda fikir permainan mahal ini menawarkan grafik dan permainan yang menarik, maka anda salah. Kerana permainan ini hanya menawarkan grafik 2D di mana anda akan mengawal orang dalam bentuk yang sangat sederhana dan mesti mengumpulkan pelet dan mengecas bateri agar tetap hidup. Arena yang dia gunakan jauh dari kesan permainan yang mahal , kerana hanya terdiri dari empat trek dengan empat warna yang berbeda.

Itu adalah 5 permainan Android termahal pada tahun 2018 yang hanya sesuai dimainkan oleh 'anak-anak raja' , mulai dari permainan yang menawarkan grafik keren hingga yang hanya menawarkan ciri dan grafik yang sederhana. Sekiranya anda ingin bermain permainan ini, anda boleh memuat turunnya secara langsung di Playstore. Semoga berjaya.

Artikel Berkaitan