Petua Menjadi Perisik Profesional Menggunakan Android

Menjadi perisik yang mengetahui segala-galanya mengenai aktiviti sasarannya pasti sangat menarik, bukan? Nah, jika anda berminat untuk menjadi pengintip yang hebat dan profesional, ini adalah aplikasi pengintip Android terbaik yang menjadikan anda pengintip profesional.

Adakah anda pernah terpesona dengan aksi hebat James Bond atau Ethan Hunt ? Mereka adalah pengintip profesional dalam filem fiksyen yang sangat keren. Tidak mustahil jika tindakan mereka yang baik mendorong keinginan anda untuk menjadi mata-mata juga.

Sekiranya demikian, Jaka akan memberi anda cara untuk menjadi mata-mata profesional dengan menggunakan Android. Android canggih, jadi jangan terkejut jika Anda dapat menggunakan Android untuk menjadi mata-mata. Adakah anda ingin tahu bagaimana?

BACA JUGA
  • Sssst, Inilah Cara Mengetuk Pacar Android Tanpa Root!
  • Cara mengetuk telefon pintar Android (Diuji 100% Kerja)
  • Cara Merakam Aktiviti Pacar Anda di Android Menggunakan Keylogger

Petua Menjadi Perisik Menggunakan Android

Menjadi pengintip profesional bukan hanya mengenai anda mengetuk atau mengintai, tetapi juga mencegah diri anda daripada diserang oleh orang lain. Ada beberapa aplikasi mata-mata terbaik di Android yang dapat Anda gunakan untuk mengintip orang, dan juga melindungi diri anda dari menguping.

Mengetuk Sasaran Android

Mengetik Android seseorang bermaksud anda berusaha mengumpulkan maklumat mengenai orang itu. Mengetuk boleh dikatakan berjaya jika tidak diketahui oleh orang yang kita sasarkan. Beberapa aplikasi Android yang dapat anda gunakan untuk mengetuk orang lain adalah:

1. Penjejak Kanak-kanak

Bertujuan untuk mempermudah ibu bapa memantau anak-anak mereka, siapa sangka jika Children Tracker dapat digunakan sebagai aplikasi mata-mata Android terbaik? Aplikasi ini berguna untuk merakam aktiviti yang dilakukan oleh sasaran. Tidak hanya melacak lokasi, tetapi Children Tracker juga dapat digunakan untuk mengetuk log telepon, SMS, chat, sejarah web, mengubah konfigurasi Android, dan banyak fungsi lainnya. Mengenai penggunaan Children Tracker, baca artikel Cara mengetuk telefon pintar Android .

2. AirDroid

Seperti yang pernah dikaji Jaka dalam artikel Cara Mengetuk Teman lelaki Android tanpa Perlu Root , anda dapat menggunakan AirDroid untuk mengetahui banyak aktiviti yang dilakukan oleh teman wanita atau sasaran anda. Tidak hanya memantau obrolan, Anda dapat melihat koleksi foto, mengambil tangkapan layar, melihat lokasi, bahkan untuk mengambil gambar tanpa diketahui sasarannya. Menarik kan?

Aplikasi Produktiviti Sand Studio DOWNLOAD

Rakaman Aktiviti Sasaran

Pernahkah anda melihat pena yang digunakan James Bond untuk mengintai sasarannya? Sekarang, agar aktiviti pengintip anda lebih menarik, anda juga dapat merakam aktiviti orang lain menggunakan Android anda tanpa diketahui sasarannya. Berikut adalah aplikasi pengintip Android terbaik yang boleh anda gunakan untuk merakam aktiviti sasaran anda:

1. OS Kamera Perisik

Aplikasi ini dapat Anda gunakan untuk merakam kegiatan sasaran anda tanpa mengetahui bahawa anda merekam kegiatan mereka. Sekiranya disyaki, anda bahkan dapat menunjukkan Android anda ke sasaran, tetapi tidak akan diketahui bahawa anda merakamnya. Macam mana boleh jadi? Anda boleh, kerana Spy Camera OS dapat berjalan di latar belakang jika diperlukan. Hebat, bukan? Muat turun Spy Camera OS di sini.

2. SpyVisio

SpyVisio adalah aplikasi mata-mata pada Android yang akan mengubah Android anda menjadi CCTV. Oleh itu, anda dapat memantau aktiviti sasaran dalam masa nyata selagi aplikasi ini digunakan untuk memantau sasaran. Menariknya, aplikasi ini akan memberikan pemberitahuan dalam bentuk SMS jika lokasi bergerak atau melihat pergerakan yang mencurigakan. Rasa seperti mata-mata profesional! Muat turun SpyVisio di sini.

Elakkan Menjadi Sasaran Perisik

Tidak lucu jika anda sibuk mengintip orang lain, tetapi ternyata anda sendiri diintai. Sekarang, untuk menjadi mata-mata berjaya menggunakan aplikasi pengintip Android, anda mesti menggunakan aplikasi berikut:

1. Penyemak Imbas Orweb

Agar sejarah penyemakan imbas dan IP anda tidak dibaca oleh pengintip, anda boleh mendapatkannya dengan menggunakan aplikasi ini. Orweb adalah Penyemak Imbas Tor untuk Android yang akan menyulitkan data anda, jadi jika seseorang memintas, mereka tidak dapat mengetahui apa laman web dan kata laluan anda semasa menyemak imbas. Untuk selamat, anda boleh membuka e-mel dan data penting lain menggunakan penyemak imbas ini.

The Guardian Project MUAT TURUN Aplikasi Penyemak Imbas

2. Telefon Merah

Salah satu bentuk ketukan yang dikhuatiri adalah jika apa yang kita bicarakan di telefon diketahui oleh orang lain. Sekarang, untuk mengatasi ketukan perbualan telefon, anda boleh menggunakan aplikasi RedPhone . Aplikasi ini akan menyulitkan aktiviti telefon anda, sehingga jika seseorang memintas, mereka tidak akan dapat mendengar hasil rakaman telefon mereka. Menariknya, RedPhone terikat pada aplikasi Signal, jadi anda juga dapat mengamankan telefon dan chat anda.

Aplikasi Sosial & Pemesejan Buka Sistem Bisikan DOWNLOAD

3. Telegram

Suka berbual dengan rakan untuk membincangkan projek rahsia? Jangan biarkan ia bocor kepada orang lain. Daripada menggunakan WhatsApp yang menyimpan mesej di pelayan, anda boleh menggunakan Telegram untuk menyulitkan data perbualan anda. Telegram menggunakan enkripsi end-to-end yang memastikan mesej anda hanya akan dibaca oleh pengirim dan penerima. Kelebihan lain dari Telegram, anda boleh membaca di WhatsApp VS Telegram.

Aplikasi Sosial & Pemesejan Telegram LLC DOWNLOAD

Sekarang, itu adalah koleksi aplikasi pengintip terbaik untuk Android anda. Dengan menggunakan aplikasi pengintip, anda dijamin menjadi pengintip profesional!

Artikel Berkaitan