5 Permainan Fantasi Akhir yang boleh anda mainkan secara percuma di Android

Kali ini, Jaka mempunyai barisan permainan Final Fantasy Mobile yang tidak perlu anda beli, atau boleh dimuat turun secara percuma.

Siapa yang tidak tahu permainan Final Fantasy yang begitu popular di kalangan pemain sejak penubuhannya pada tahun 1987 . Kerana kejayaannya yang gemilang, permainan yang dikembangkan oleh Square kemudian dibuat semula dengan kumpulan Final Fantasy II dan kemudian dilanjutkan ke siri seterusnya dan beberapa versi lain dengan penambahan plot dan jalan cerita.

Final Fantasy pada asalnya hanya dibuat untuk konsol permainan. Namun, ketika teknologi berkembang, para pembangun mula mengembangkan permainan ini pada peranti mudah alih. Pengguna Android boleh memuat turun siri Final Fantasy yang terdapat di Play Store , percuma dan berbayar. Nah, kali ini, Jaka mempunyai barisan permainan Final Fantasy Mobile yang tidak perlu anda beli atau boleh dimuat turun secara percuma. Ingin tahu? Nantikan!

BACA JUGA
  • Tanpa PC, PS, Mod! Inilah Cara Bermain Final Fantasy 13 di Android
  • Bukan tipuan! Inilah Cara Memasang Permainan Tekken 7 di Android
  • Permainan Filem Terbaik Sekarang! Kingsglaive: Final Fantasy XV

5 Permainan Fantasi Akhir Percuma untuk Android

1. Kebangkitan Fantasi Akhir

Ini Final Fantasy siri adalah sangat istimewa kerana ia adalah siri pertama di Indonesia . Ini tentu memudahkan para pemain Indonesia untuk tenggelam dalam keseronokan Final Fantasy.

Permainan ini akan membuat anda merasakan sensasi bermain konsol kelas pada peranti Android dengan lebih dari 200 animasi CG yang licin. Anda boleh memainkan semua cerita dari Final Fantasy dalam permainan ini. Pertarungan 9 vs 9 yang mencabar ini boleh didapati secara percuma dengan saiz fail hanya 50MB .

2. Final Fantasy XV: Empayar Baru

Final Fantasy XV: Satu siri New Empire hadir pada peranti mudah alih untuk mengundang anda untuk menyertai pengembaraan yang menarik. Bangun kerajaan anda sendiri, kuasai kekuatan sihir yang luar biasa dan jadilah penguasa dengan rakan-rakan yang boleh anda mainkan.

Permainan RPG ini dengan grafik yang bagus akan memberi anda pengalaman melawan kekuatan jahat dengan sihir yang anda miliki untuk melindungi kerajaan yang setiap orang memerlukan bantuan anda.

3. Final Fantasy Brave Exvius

Permainan RPG klasik ini memberi anda petualangan dan pertempuran yang menarik di telefon pintar Android dengan mengutamakan strategi yang mudah , mudah dan interaktif. Nikmati grafik yang realistik berbanding pemain lain dan sampai ke puncak. Kalahkan semua musuh untuk menang dan memenangi hadiah besar.

4. Fantasi Akhir Mobius

Permainan berkualiti tinggi yang boleh anda mainkan pada peranti mudah alih. Mobius Final Fantasy mempunyai kisah yang menarik dan digambarkan dengan grafik yang menakjubkan. Permainan RPG ini sangat ketagihan kerana kisah menarik, permainan sederhana , dan pertempuran yang mendebarkan. Jadilah pejuang dan pahlawan bagi mereka yang menanti kehadiran anda di Mobius Final Fantasy.

5. Penyimpan Rekod Fantasi Akhir

Yang terakhir adalah permainan dari DeNa Corp , sesungguhnya ia bukan salah satu siri Final Fantasy seperti yang lain. Walau bagaimanapun, Final Fantasy Record Keeper mempunyai kisah yang sama, walaupun dengan grafik biasa. Permainan ini cukup menarik untuk dimainkan kerana mempunyai kesan bunyi yang serupa dengan Final Fantasy di konsol . Dalam permainan ini, anda juga dapat mencari cerita dan pertempuran seperti Final Fantasy VII, VIII, X, dan XIII.

Itulah 5 permainan Final Fantasy yang boleh dimainkan di Android secara percuma . Sekiranya anda tidak dapat memainkan permainan legenda di konsol permainan, tidak ada salahnya memainkan siri yang tersedia secara percuma pada peranti mudah alih. Pasti tidak kurang menarik dan boleh dimainkan di mana sahaja.

Artikel Berkaitan