Boleh jadi Spider-Man! 5 Mod Superhero Untuk Permainan GTA 5 ini

Di GTA 5, anda boleh melakukan apa sahaja, termasuk menjadi pahlawan super. Jangan percaya? Mari muat turun 5 mod superhero untuk permainan GTA 5 berikut ...

Anda boleh mengatakan bahawa ia adalah permainan kegemaran sepanjang masa, iaitu GTA 5. Merupakan permainan dunia terbuka yang menyerupai tiruan dunia nyata. Di mana keseronokan, iaitu, anda boleh melakukan apa sahaja di dunia ini.

Di GTA 5, anda boleh melakukan apa sahaja, termasuk menjadi pahlawan super. Jangan percaya? Mari muat turun 5 mod superhero untuk permainan GTA 5 berikut ...

BACA JUGA
  • Inilah 5 Permainan Sejenis GTA dengan Grafik HD dan Menarik
  • Seperti Nyata! Adakah ini pengubahsuaian grafik permainan GTA 5 terbaik?

5 Mod Superhero Untuk Permainan GTA 5 ini

1. Kilat

Superhero yang dapat berlari pantas seperti kilat, iaitu The Flash. Dengan menggunakan mod ini, dalam permainan GTA 5 anda dapat berjalan secepat kilat dan mengalami serangan kilat seperti The Flash. Jangan ketinggalan juga penampilan terbaru The Flash buat masa ini.

Muat turun: GTA Mod 5 - Flash

2. Superman

Salah satu pahlawan super yang paling terkenal dan boleh dikatakan kuat, iaitu Superman. Dengan menggunakan mod ini, ia membolehkan anda terbang, menembak laser dari mata, meniup udara sejuk, sehingga ia sangat kuat seperti Superman.

Muat turun: Mod GTA 5 - Superman

3. Manusia Besi

Sekiranya ini adalah superhero paling keren, siapa lagi jika bukan Iron Man. Mod ini membolehkan anda menjadi kaya dan mempunyai pelbagai baju besi Iron Man yang sejuk. Tidak ketinggalan anda juga boleh menjadi Hulkbuster dan War Machine.

Muat turun: Mod GTA 5 - Iron Man

4. Spider-Man

Filem terbarunya ketika ini sangat popular, iaitu Spider-Man. Selepas filem barunya, Spider-Man: Homecoming, Jaka pasti ramai yang ingin mencuba menjadi Spider-Man. Segera, anda menggunakan mod ini. Boleh menggantung, melekat di dinding, menembak jaring dan lain-lain.

Muat turun: Mod GTA 5 - Spider-Man

5. Hulk

Superhero dengan kekuatan pemusnah paling kuat, Hulk. Sekiranya anda ingin berurusan dengan ribuan pasukan tentera, cubalah mod superhero ini. Kereta kebal yang dijamin dan ribuan tentera, akan mudah disembelih.

Muat turun: Mod GTA 5 - Hulk

Itulah mod superhero 5 untuk permainan GTA 5. Apa pendapat anda, nombor manakah superhero paling hebat? Kongsi pendapat anda!

Oh ya, pastikan anda juga membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau penulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Rantaian Skrin

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan