10 Aplikasi Video Gerak Perlahan di Android

Sekiranya anda ingin membuat video gerakan perlahan pada telefon Android, sebenarnya mudah. Jaka akan memberi anda beberapa aplikasi yang boleh anda muat turun untuk menghasilkan video gerakan perlahan yang menarik dan menarik!

Sebilangan besar telefon pintar Android kini mempunyai kamera, depan dan belakang. Tetapi, bolehkah anda membuat video gerakan perlahan dengan telefon bimbit Android yang anda beli dengan harga murah?

Sekiranya anda ingin membuat video gerakan perlahan pada telefon Android, sebenarnya mudah. Jaka akan menyediakan beberapa aplikasi yang boleh anda muat turun sehingga anda dapat menghasilkan video gerakan perlahan yang menarik dan menarik.

BACA JUGA
  • 5 Telefon Pintar Terbaik untuk Merakam Video Gerak Perlahan
  • Cara Memampatkan Video Hingga 10 Kali Lebih Kecil daripada Ukuran Asal
  • 10 Aplikasi Penyuntingan Video Terbaik untuk Android

10 Aplikasi Video Gerak Perlahan di Android

1. Editor Video Slo Mo (Pro) PERCUMA

Aplikasi pertama untuk membuat video dengan mod gerakan perlahan yang baik adalah Slo Mo Video Editor (Pro) PERCUMA . Seperti namanya, anda boleh memuat turun aplikasi ini secara percuma. Selain itu, kualiti tidak boleh dipandang rendah, Brader.

2. Slow Motion Video FX

Adakah anda mahu merakam video dengan kesan gerakan perlahan? Sangat mudah, anda hanya boleh menggunakan aplikasi Slow Motion Video FX untuk menghasilkannya. Malah, anda juga boleh membuat video gerakan pantas atau menggabungkannya. Wah, jangan cuba!

3. SloPro

Sumber foto: Foto: PlayStore

Sekiranya anda tidak mahu menjadi rumit, dan hanya menggunakan satu aplikasi dalam fasa pengeluaran untuk membuat video gerakan perlahan, anda memuat turun SloPro . Kerana, melalui aplikasi ini anda dapat merakam, menyunting, dan berkongsi video tersebut ke media sosial. Menarik ya!

4. Videohop - Penyunting Video

Sumber foto: Foto: PlayStore

Selain itu, aplikasi terbaik yang mesti anda buat untuk membuat kerja video gerakan perlahan adalah Videohop - Video Editor . Di sini, anda juga boleh menambahkan kesan bunyi, teks, dan juga suara berlebihan. Video yang anda hasilkan akan berkualiti tinggi.

5. FilmoraGo - Penyunting Video Percuma

Sumber foto: Foto: PlayStore

Untuk memperoleh hasil yang baik, salah satu aplikasi video gerakan perlahan di Android yang mesti anda muat turun adalah FilmoraGo - Editor Video Percuma . Di sini, anda boleh melakukan pelbagai perkara untuk membuat karya terbaik. Selepas itu jangan lupa, pamerkan kepada rakan anda!

6. Pemain Video Perkhidmatan HTC

Sumber foto: Foto: PlayStore

Terdapat satu aplikasi yang sangat mudah untuk membuat video gerakan lambat, yang disebut HTC Service Video Player . Nah, ini adalah aplikasi yang dapat menjadikan video apa pun menjadi gerakan perlahan. Malangnya, tidak semua telefon pintar Android dapat melakukan ini.

7. Kamera ASUS PixelMaster

Sumber foto: Foto: PlayStore

Aplikasi yang boleh ada lebih banyak lagi! Ia dipanggil Kamera ASUS PixelMaster . Di sini, anda boleh melakukan penggambaran, penyuntingan, dan tampal kesan menarik, kawan! Sebenarnya, anda juga boleh mengaktifkan mod cahaya rendah, dan hasilnya? Brader Ciamik!

8. VivaVideo: Penyunting Video Percuma

Ingin menggunakan pelbagai penapis dalam satu aplikasi video gerakan perlahan? Boleh! Anda hanya memuat turun aplikasi VivaVideo: Editor Video Percuma . Di sini, anda boleh mengambil sampel penapis yang unik dan menarik dan memasukkannya ke dalam video yang ingin anda buat.

Aplikasi Video & Audio QuVideo Inc. MUAT TURUN

9. Quik - Penyunting Video Percuma

Tambahkan muzik dengan peralihan yang menarik? Jadikannya dengan memuat turun Quik - Editor Video Percuma. Sudah tentu, dengan video gerakan perlahan yang anda buat akan kelihatan lebih menarik dan terjamin, anda akan dapat menyukainya .

10. Klip Tayangan Perdana

Siapa yang tidak biasa dengan produk Adobe? Ya, salah satu alat penyuntingan video yang paling kuat untuk melakukan apa sahaja ialah Adobe Premiere Clip . Anda dapat menilai warna, menambah peralihan, dan membuat penyesuaian dalam video gerakan perlahan yang anda buat. Hasilnya pasti tiada tandingannya!

Kini terdapat 10 aplikasi video gerakan perlahan di Android yang mesti dimuat turun di telefon pintar anda. Kongsi pendapat anda melalui komen di bawah!

Artikel Berkaitan