10 Permainan Robot Luar Talian Android Terbaik | Percuma!

Permainan robot luar talian terbaik yang disyorkan yang boleh anda mainkan pada telefon pintar Android tanpa sambungan internet, dan tentunya percuma!

Permainan yang menarik tidak semestinya permainan dalam talian. Permainan yang boleh dimainkan di luar talian pada telefon pintar Android sebenarnya juga sangat digemari.

Salah satunya adalah permainan bertema pertempuran atau robot.

Kali ini, Jaka akan memberikan cadangan permainan robot luar talian terbaik yang boleh anda mainkan di Android.

 • Robot Perang Berjalan
 • Robot Ekspedisi
 • Serangan Robot Unicorn 2
 • Pesta Tarian Robot
 • Permainan No. 6-10
 • Permainan Robot Offline Terbaik di Android

  Permainan robot dengan tema mulai dari pertempuran, perayauan bandar atau bahkan tarian sebenarnya tidak kurang hebat untuk dimainkan tanpa alias internet di luar talian.

  Bagi anda penggemar permainan dan robot, sepuluh permainan robot luar talian Android yang disyorkan oleh Jaka sudah semestinya anda mesti mencuba. Lihatlah!

  LIHAT ARTIKEL

  1. Robot Pertempuran!

  Robot Pertempuran! adalah permainan perang robot luar talian yang mengundang anda untuk melawan pelbagai robot Jagioan yang lain. Anda boleh memilih dari pelbagai pilihan watak robot dengan ciri dan kecanggihan setiap senjata.

  Tidak perlu bimbang tentang rangkaian internet, anda boleh memainkan permainan ini dengan sepenuh hati dan melawan puluhan robot lain tanpa perlu menyambung ke internet. Oleh itu, tidak ada sebab untuk tidak bermain lama ini.

  Permainan Permainan COLOPL, Inc. DOWNLOAD

  2. Robot Perang Berjalan

  Permainan ini dibuat oleh pembangun bernama Pixonic LLC. Walking War Robots adalah permainan yang dibungkus untuk anda bermain 6 vs 6 dalam pertempuran dalam masa nyata.

  Dengan begitu banyak senjata dan ciri yang boleh anda gunakan, jadikan pasukan anda sebagai pemenang dan robot anda sebagai robot terkuat dalam pertempuran.

  Pixonic Shooting Games LLC MUAT TURUN

  3. Ekspedisi Robot

  Tidak begitu suka bertengkar tetapi masih mahu bermain permainan bertema robot? Maka Robot Expedition adalah permainan yang anda cari.

  Seperti tajuknya, permainan ini akan mengundang watak robot yang anda pilih untuk melakukan ekspedisi dan mencari pelbagai perkara unik untuk anda kemudian kumpulkan. Apa yang unik? Anda lebih baik mencuba bermain sendiri.

  Little Thing Adventure Games MUAT TURUN

  4. Robot Unicorn Attack 2

  After Breakdown Games boleh dikatakan salah satu pembangun yang berjaya mencipta permainan robot android terbaik dalam bentuk Robot Unicorn Attack 2 .

  Ya, siri kedua yang telah menyempurnakan ciri dan keupayaan scroll-side dan double-jumping menjadikan permainan ini lebih selesa dan pastinya menyeronokkan untuk dimainkan. Kepantasan tangan adalah salah satu kunci untuk memenangi permainan ini.

  Games Arcade After Breakdown Games DOWNLOAD

  5. Pesta Tarian Robot

  Kembali bukan permainan bertema pertempuran, Robot Dance Party seperti namanya akan mengundang anda untuk 'bertarung' di lantai tarian menggunakan robot keren.

  Ya, kepantasan jari dan rasa yang dapat menyesuaikan muzik dengan pergerakan menjadi faktor utama yang menentukan dapat menaklukkan permainan ini. Sekiranya anda memperhatikan, permainan ini boleh dibilang semacam kombinasi Transformers dan Step Up.

  DOWNLOAD Permainan Muzik Mobage

  Permainan No. 6-10

  6. Juara Baja Sebenar

  Peminat robot mana yang tidak pernah mendengar atau menonton filem Real Steel. Ya, filem bertema pertempuran robot di bawah kendali manusia sememangnya kejayaan yang melekat di hati para pencinta robot.

  Real Steel Champions menjemput anda untuk menjadi pemilik robot dan memasukkannya ke dalam pertandingan robot dari peringkat wilayah hingga kejuaraan antarabangsa.

  Permainan yang dibuat oleh Reliance Big Entertainment telah menjadi salah satu permainan robot luar talian yang paling digemari kerana banyaknya pilihan robot dan aksesori yang agak kecil.

  Jadikan robot wira anda sebagai juara dalam setiap pertandingan yang diikuti untuk menyelesaikan permainan yang satu ini.

  Sports Games Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited DOWNLOAD

  7. Transformer Age of Kepupusan

  Kembali permainan yang juga diadaptasi dari filem, kali ini giliran filem robot yang dapat dianggap paling laris dalam sejarah.

  Transformers Age of Extinction mengundang anda untuk membantu Optimus Prime dan rakan-rakan membasmi Decepticons yang berniat memusnahkan Bumi. Jalan cerita yang menarik adalah salah satu kelebihan permainan ini.

  Permainan DeNA corp DOWNLOAD

  8. Transformasi Robot Moto

  Kali ini giliran anda untuk mahu bermain permainan robot bertema motosikal. Ya, Moto Robot Transformation dijamin tidak akan mengecewakan anda.

  Bosan dengan watak Transformers, yang kebanyakannya hanya dapat mengubah robot menjadi kereta, dalam permainan ini robot yang anda pilih dapat berubah menjadi sukan bermotor yang sejuk sesuai dengan selera anda. Menarik, bukan?

  Muat turun: Transformasi Robot Moto

  9. Robot Bros Deluxe

  Tajuk permainan ini mengingatkan anda pada permainan Mario Bros? Ya, Robot Bros Deluxe sebenarnya mempunyai permainan yang mungkin boleh diilhamkan oleh permainan legenda.

  Mempunyai sekitar 75 tahap, robot anda dijemput untuk melalui pelbagai perjalanan dengan rintangan dan musuh yang mesti ditaklukkan. Rasanya seperti bermain Mario Bross futuristik.

  Muat turun: Robot Bros Deluxe

  10. Pertempuran Robot Bandar

  Akhirnya ada City Robot Battle . Permainan yang menetapkan latar belakang kota Las Vegas, Amerika Syarikat mengajak anda berjuang untuk membasmi robot jahat di kota yang terkenal dengan hakimnya.

  Pertarungan yang anda jalani dijamin menarik dengan pelbagai senjata dan letupan hebat yang dihasilkan oleh bom canggih.

  Muat turun: City Robot Battle

  Itulah cadangan Jaka untuk sepuluh permainan robot luar talian terbaik di Android yang boleh anda mainkan tanpa internet. Anda pencinta robot pemain pasti tidak akan mati.

  Adakah anda mempunyai cadangan yang tidak kurang menarik pada sepuluh permainan di atas? Jangan lupa katakan di ruangan komen.

  Baca juga artikel mengenai Android atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

  Artikel Berkaitan