Bagaimana Membuktikan Cheat Clash of Clans Online Adalah HOAX

Di luar sana memang ada yang menawarkan cheat Clash of Clans percuma dengan mengisi nominal yang kita mahukan, tetapi di belakang semuanya ada LIE !! Kali ini JalanTikus akan memberitahu anda bagaimana untuk membuktikan bahawa penipuan Clash of Clans dihidupkan

Di luar sana memang ada yang menawarkan cheat Clash of Clans percuma dengan mengisi nominal yang kita mahukan, tetapi di belakang semuanya ada LIE !! Jadi, bagaimana anda membuktikannya? Kali ini JalanTikus akan memberitahu anda bagaimana untuk membuktikan bahawa penipu Clash of Clans dalam talian adalah HOAX. Pertama, anda boleh memuat turun permainan CoC terbaru di JalanTikus:

Permainan Strategi Supercell DOWNLOAD BACA JUGA
  • Cara Bermain Clash of Clans di PC dengan Sangat Ringan dan Tanpa Kelewatan
  • COC MOD Baru: Cari Village Ghost dan Salin Pangkalan Pemain Lain secara automatik
  • Masa Terbaik Untuk Pertanian atau Menjarah di Clash of Clans

Bagaimana Membuktikan Cheat Clash of Clans Online Adalah HOAX

  1. Cari laman web cheat Clash of Clans dengan cara menipu atau hack CoC. Contohnya saya pergi ke laman web clashofclantool .

  2. Apabila saya memasukkan nama pengguna dan nominal seseorang, saya tahu dia meminta tinjauan.

  3. Cuba anda tekan kanan kemudian tekan " Lihat Sumber Halaman ".

  4. Anda mencari perkataan seperti dalam gambar di bawah

  5. Sekarang di sana anda akan melihat pengaktifan = "AS2Q1-WR2Y1J-XPLQ2Q-ZMAW1" .

  6. Walaupun ia kod, tetapi apabila anda memasukkan kod, kami tidak mahu masuk ke dalam CoC. Jadi apa? Kerana alasannya adalah "SURVEY".

  7. Setelah saya melihat akaun Clash of Clans saya, tidak ada penggodaman dari laman web CoC yang digodam, kerana itu hanya SURVEY.

CATATAN: Hampir setiap permainan yang menawarkan cheat percuma mesti dipesan oleh tinjauan yang tidak jelas. Oleh itu, jika anda ingin menggodam CoC, gunakan perisian seperti Xmodgames, Game Killer, SB Game Hacker, Freedoom, Lucky Patcher, xxzhushou, Game Guardian, Hack data app, dan Hex editor. Jangan mudah dipercayai di laman web yang menawarkan cheat percuma kerana risikonya DILARANG . Selain itu ada Host Host, ini adalah aplikasi untuk membuat pelayan peribadi. Tetapi harap berhati-hati agar tidak disalahgunakan kerana mungkin itulah Clash of Clans anda yang HANYA.

Artikel Berkaitan