Cara Mudah untuk Menghantar Catatan Instagram Tanpa Aplikasi

Untuk dapat menghantar catatan orang lain di Instagram sekarang anda tidak memerlukan aplikasi khas, anda boleh menggunakan ciri Instagram secara langsung! Ini caranya!

Instagram adalah tempat media sosial untuk berkongsi foto dan video yang kini mempunyai berjuta-juta pengguna. Selain menyiarkan gambar kami sendiri, anda juga boleh menyiarkan atau memposting semula yang lain.

Untuk melakukan ini, anda kini boleh menggunakan ciri langsung dari Instagram, tanpa perlu memasang aplikasi tambahan. Ingin tahu? Ini adalah cara menyiarkan semula catatan Instagram tanpa aplikasi tambahan .

BACA JUGA
  • 6 Cara Membuat Repost Instagram Dengan Mudah | Foto, Video & Cerita
  • 10 Ciri Instagram Terkini yang Harus Anda Gunakan Sekiranya Anda Mahu Menjadi Selebriti!
  • 11 Pemain Bola Sepak dengan Pengikut Paling Banyak di Instagram

Inilah Cara Menyiarkan Semula Catatan Instagram tanpa Aplikasi Tambahan

Kini Instagram juga mempunyai ciri pengeposan milik orang lain. Walau bagaimanapun, hasil penyiaran semula ini tidak akan dimasukkan ke dalam suapan atau garis masa kami. Tetapi ke dalam catatan Kisah Instagram kami .

MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan Instagram

Untuk dapat menyiarkan semula catatan Instagram tanpa aplikasi ini hanya memerlukan beberapa langkah. Ini adalah kaedah lengkap:

  • Pertama, buka aplikasi Instagram dan cari siaran yang ingin anda siarkan semula. Selepas itu ketik ikon di bawah siaran supaya anda dapat menyiarkannya semula.
  • Selepas itu, pop timbul akan muncul dan pilih pilihan Tambah Pos ke Kisah Anda . Pilihan ini membolehkan anda menyiarkan semula catatan Instagram tanpa aplikasi tambahan.
  • Seterusnya, anda akan memasuki menu penyuntingan Cerita Instagram. Ketik gambar untuk menukar mod yang anda mahukan. Ketik ikon Kisah Anda untuk menghantar semula siaran ke kisah IG anda.
  • Prosesnya selesai, anda boleh menyemak pos repost ini di halaman Instagram Story anda. Inilah penampilan lelaki:

Bagaimana, mudah bukan? Itulah cara lelaki menyiarkan semula posting Instagram tanpa aplikasi tambahan dari Jaka. Kini anda boleh menyiarkan semula pos orang lain dengan mudah tanpa perlu memasang pelbagai aplikasi. Semoga berjaya!

Baca juga artikel mengenai Instagram atau artikel menarik lain dari Chaeroni Fitri .

Artikel Berkaitan