Cara Menjadi Terkenal dan Menjana Wang dari Aplikasi Nonolive

Jadi bagi anda yang benar-benar wujud dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi, anda boleh menjana wang dengan menjadi tuan rumah di Nonolive dan tentu saja anda berpeluang menjadi terkenal.

Perkembangan internet yang lebih maju diikuti dengan semakin senang menjana wang melalui internet seperti YouTube , blogger atau melalui Instagram . Banyak cara yang boleh digunakan untuk mendapatkan wang melalui internet. Kali ini ada aplikasi streaming untuk aktif di media sosial yang disebut Nonolive.

Nonolive adalah aplikasi video streaming langsung yang membolehkan pengguna merakam aktiviti dan menyiarkannya secara langsung. Keunikan Nonolive adalah bahawa setiap Host dapat mengumpulkan hadiah maya yang diberikan oleh peminat mereka dalam aplikasi Nonolive dan menukarnya dengan Rupiah secara langsung dari aplikasi tersebut.

BACA JUGA
  • Cara mendapatkan wang dengan Smartphone modal
  • 5 Cara Mendapatkan Jutaan Wang Rupiah Hanya dengan Bermain Permainan
  • Penapis Selfie Snapchat Vs Snow Video, Mana Yang Paling Menarik?

Cara Mendapatkan Wang dari Aplikasi Nonolive

  1. Muat turun dan pasang aplikasi Nonolive terlebih dahulu

    Penyemak imbas aplikasi TANG INTERNET TERHAD DOWNLOAD
  2. Buka tab Me di kanan bawah, kemudian Log masuk . Login sendiri boleh dengan menggunakan Facebook, Twitter, Google+ atau menggunakan nombor telefon dengan menandatangani up pertama.

  3. Untuk mula merakam video, anda boleh menekan butang di tengah kemudian mengisi Tajuk, anda juga boleh menukar penutup, kemudian pilih Siaran Langsung .

  4. Semasa anda menyiarkan, anda dapat menunjukkan kemahiran anda atau anda harus berusaha menarik perhatian mereka untuk memberikan hadiah maya.

  5. Semakin banyak Hadiah Maya yang anda perolehi, semakin banyak jumlah wang yang anda dapat semasa menukar Hadiah Maya.

Tidak jarang yang berjaya mendapatkan banyak wang, bahkan ada satu host yang cukup terkenal di Nonolive bernama Jessica, yang merupakan pelajar dapat memperoleh lebih dari 10 Juta sebulan dari pertukaran Hadiah Maya yang dihantar melalui peminat.

Jadi bagi anda yang benar-benar wujud dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi, anda boleh menjana wang dengan menjadi tuan rumah di Nonolive dan tentu saja anda berpeluang menjadi terkenal.

Artikel Berkaitan