5 Aplikasi Makna Nama Terlengkap dan Terbaik pada Android 2020

Ingin mencari nama untuk bayi atau makna nama kita sendiri? Ayuh, ambil peranti Android anda dan segera muat turun aplikasi makna nama paling lengkap dan terbaik di Android di bawah!

Dahulu, ketika ibu bapa ingin mencari nama untuk bayi masa depan mereka, mereka akan mencari nama melalui rujukan nama keluarga atau nama buku. Namun, di era moden seperti hari ini, mencari makna nama itu tidak sesukar seperti sebelumnya kerana sekarang ada aplikasi yang bermaksud nama tersebut secara dalam talian.

Ya, sekarang anda boleh memeriksa makna nama penuh anda dalam talian melalui telefon pintar atau tablet Android untuk mencari makna nama anda sendiri atau untuk bayi masa depan anda.

Di samping itu, mungkin ada juga di antara anda yang tidak tahu maksud maksud nama tersebut. Untuk itu, mari, muat turun aplikasi yang bermaksud nama yang paling lengkap untuk telefon Android berikut.

 • Nama Maksud Primbon, Weton, dan Ramalan
 • Nama dan Makna
 • Nama dan Makna Bayi Muslim!
 • Makna Nama Saya
 • Aplikasi Maksud Nama Dalam Talian Terbaik Yang Perlu Anda Muat turun

  Ingin mencari nama untuk bayi atau makna nama kita sendiri? Ayuh, ambil peranti Android anda dan segera muat turun aplikasi yang bermaksud nama terbaik berikut.

  1. Makna Nama

  Ingin mengetahui maksud nama anda dengan mudah? Sekiranya demikian, anda harus mencuba aplikasi ini yang dikembangkan oleh Dexati . Sebabnya, untuk mengetahui maksud nama, anda hanya perlu menaip nama penuh pada ruangan yang disediakan. Kemudian, tunggu beberapa saat sehingga nama anda muncul.

  Apa yang menarik mengenai aplikasi ini, selain dapat mencari makna nama seseorang juga mempunyai ciri perkongsian sehingga setiap makna nama yang anda dapati dapat anda sampaikan ke media sosial. Di samping itu, aplikasi Nama Makna juga mempunyai senarai lengkap nama kanak-kanak dan maknanya.

  Muat turun nama aplikasi yang bermaksud Makna di sini!

  2. Nama Arti Primbon, Weton, dan Ramalan

  Aplikasi terbaik untuk mencari makna nama seterusnya adalah Primbon Arti Nama, Weton, dan Ramalan . Menariknya, anda juga dapat mencari nama yang tepat untuk perniagaan / perniagaan atau nama syarikat anda. Selain itu, aplikasi ini juga dapat membandingkan dua makna nama dan memilih salah satu nama yang paling kuat.

  Sesuai dengan judul aplikasi, Primbon Meaning of Names juga akan membaca sifat berdasarkan weton, meramalkan watak berdasarkan numerologi, meramalkan pasangan, dan impian kerjaya atau profesion. Cukup lengkap, bukan?

  Muat turun aplikasi Nama Maksud, Weton dan Ramalan Primbon di sini!

  3. Nama dan Makna

  Untuk mengetahui mengetahui makna nama, anda juga boleh mencuba aplikasi Nama dan Makna . Nama carian ini bermaksud aplikasi boleh membantu anda mengetahui makna nama dengan mudah.

  Caranya, anda hanya perlu mencari nama yang anda ingin cari maknanya, maka hasilnya akan muncul secara automatik. Aplikasi Nama dan Makna ini juga akan memaparkan penerangan lengkap mengenai makna nama tersebut.

  Kelebihan lain yang dimiliki oleh aplikasi ini adalah anda dapat mencari makna nama dari seluruh dunia secara lengkap, mencari cepat makna nama, dan juga antara muka yang mudah.

  Muat turun aplikasi Nama dan Makna di sini!

  4. Nama dan Makna Bayi Muslim!

  Sekiranya anda mencari nama Islam untuk bayi masa depan anda atau ingin mencari nama Islam untuk diri anda sendiri, anda boleh memuat turun aplikasi Nama dan Makna Bayi Muslim . Aplikasi ini secara khusus mempunyai senarai nama Islam berdasarkan jantina, iaitu wanita dan lelaki.

  Untuk mengetahui maksud nama, anda hanya perlu mencari nama Islam di ruangan yang disediakan. Taipkan nama Islam yang ingin anda ketahui maknanya, maka aplikasi ini akan mencari makna untuk anda. Kelebihannya, makna aplikasi nama ini juga dapat diakses di luar talian, anda tahu. Jadi, tidak perlu disambungkan ke internet.

  Muat turun aplikasi Nama dan Makna Bayi Muslim! di sini.

  5. Makna Nama Saya

  Satu lagi aplikasi yang bagus dan lengkap untuk mencari makna nama, aplikasi My Name Meaning . Aplikasi ini akan menafsirkan nama anda mengikut huruf dalam nama. Jadi, anda akan mendapat makna nama per huruf. Kemudian, setiap huruf akan mempunyai makna dan makna yang berbeza. Setiap huruf juga akan menjelaskan makna nama berdasarkan kehidupan, kewangan, percintaan, dan sebagainya.

  Yang menarik dari aplikasi ini ialah anda dapat mengubah latar belakang makna nama anda mengikut cita rasa. Sebenarnya, latar belakang yang disediakan oleh aplikasi My Name Meaning juga cukup pelbagai dan terdapat pelbagai warna yang berbeza. Menarik kan?

  Muat turun aplikasi Makna Nama Saya di sini!

  Nah, itu adalah aplikasi yang paling lengkap dan bermaksud makna terbaik untuk HP Android berikut. Sudah tahu maksud nama anda sendiri? Dengan memuat turun aplikasi yang bermaksud nama Android di atas, anda boleh mencari apa maksud nama anda sendiri.

  Untuk menggunakan aplikasi di atas juga sangat mudah. Anda cukup memasukkan nama anda ke dalam bidang carian dalam aplikasi dan hasilnya akan keluar secara automatik. Di samping itu, anda juga dapat mencari nama terbaik untuk bakal bayi nanti. Jadi, semoga berjaya!

  Artikel Berkaitan