4 Cara Dapatkan iPhone 2020 Percuma, Mudah & Pasti Menang!

Mahukan iPhone 11 Pro Max percuma? Berikut adalah 4 cara untuk mendapatkan iPhone percuma yang boleh anda cuba!

Bolehkah iPhone 11 Pro Max percuma? Pasti anda ingin mendapatkan telefon pintar utama Apple secara percuma atau percuma?

Di tengah-tengah harga tinggi telefon bimbit iPhone ketika ini, mendapatkannya secara percuma tentunya menjadi impian semua orang. Lebih-lebih lagi, iPhone juga dikenali sebagai telefon pintar premium yang mampu meningkatkan prestij penggunanya.

Namun, untuk mendapatkan iPhone percuma di tengah-tengah harga selangit tentu tidak mudah, geng. Walaupun begitu, sukar bukan bermaksud anda tidak boleh, ya!

Anda lihat, dalam artikel ini Jaka akan memberi anda beberapa petua mengenai cara mendapatkan iPhone percuma tanpa sesen pun. Ingin tahu?

 • Takeaway di Media Sosial - (Cara termudah untuk mendapatkan iPhone percuma)
 • Masukkan Cabutan Bertuah iPhone
 • Menggunakan Aplikasi Berkongsi Hadiah
 • Cara Mendapatkan iPhone 2020 Percuma Terbaru

  Sudahlah iPhone 11 Pro Max, dapatkan iPhone XR percuma yang tidak termasuk dalam keluaran terbaru pastinya akan sangat menggembirakan, bukan?

  Tetapi, anda tenang, geng! Kerana pada zaman sekarang iPhone percuma bukan lagi hanya mimpi yang anda tahu. Ingin tahu bagaimana?

  Berikut adalah beberapa petua mengenai cara mendapatkan iPhone percuma tanpa sesen pun dari Jaka.

  1. Memasuki Peraduan

  Sumber foto: Serbakuis (Salah satu kaedah paling berkesan untuk mendapatkan iPhone percuma adalah dengan memasuki perlumbaan).

  Tidak mempunyai wang untuk membeli iPhone? Hanya santuy! Anda masih boleh mendapatkan iPhone percuma dengan mengikuti pelbagai jenis pertandingan , geng.

  Bermula dari pertandingan fotografi, membuat pertandingan video lucu, hingga pertandingan pertandingan cerpen dengan hadiah menarik, termasuk telefon bimbit iPhone terkini.

  Anda boleh mendapatkan pelbagai maklumat perlumbaan dengan pemilihan hadiah menarik ini melalui Google atau media sosial seperti Twitter, Facebook atau Instagram.

  Hanya itu, Jaka mencadangkan agar anda mencari maklumat terlebih dahulu mengenai kebenaran, geng.

  2. Entri Giveaway di Media Sosial - (Cara termudah untuk mendapatkan iPhone percuma)

  Sumber foto: AppleInsider (Ingin tahu bagaimana mendapatkan iPhone percuma yang paling mudah? Hadiah susulan di media sosial sahaja).

  Selain mengambil bahagian dalam perlumbaan, ada juga cara alternatif untuk mendapatkan iPhone percuma lain yang tidak kurang mudah.

  Salah satunya adalah dengan mengikuti hadiah yang sering diadakan oleh selebriti, YouTuber, atau jenama di media sosial, geng.

  Giveaway itu sendiri biasanya mempunyai peraturan atau syarat yang lebih mudah dilakukan seperti menulis komen yang menarik, mengikuti atau melanggan akaun media sosial, untuk membuat posting di cerita Instagram.

  Walaupun syarat penyertaan sangat mudah, tetapi tidak sedikit dari mereka yang bersedia memberikan pelbagai pilihan hadiah dengan harga hebat yang anda tahu.

  Sebut saja seperti telefon bimbit iPhone, telefon Android, wang tunai, TV Pintar, konsol permainan, motosikal, ke kereta yang harganya tentu tidak murah.

  3. Masukkan Hadiah Loteri iPhone

  Sumber gambar: Tokopedia

  Untuk terus menarik perhatian pengguna, kini sejumlah aplikasi membeli-belah dalam talian tidak mahu ketinggalan dengan mengadakan program undian .

  Tidak terpuji, pelbagai hadiah menarik dan mahal seperti iPhone 11 Pro Max percuma menjadi tarikan yang mereka tawarkan kepada penggunanya, kumpulan itu.

  Mekanisme program loteri itu sendiri berbeza bergantung pada aplikasi membeli-belah dalam talian yang anda gunakan.

  Tetapi biasanya di halaman utama aplikasi membeli-belah dalam talian, pengguna dapat memecahkan telur di mana terdapat kupon loteri dengan pelbagai pilihan hadiah.

  Menariknya, cukai hadiah pemenang biasanya akan ditanggung oleh penganjur sehingga anda tidak perlu mengeluarkan wang. Hebat, bukan?

  4. Menggunakan Aplikasi Perkongsian Hadiah

  Sumber foto: Serguruku (Selain mendapat kredit percuma, aplikasi berbagi hadiah juga dapat digunakan untuk mendapatkan iPhone percuma, Anda tahu).

  Cara seterusnya untuk mendapatkan iPhone percuma adalah dengan menggunakan bantuan aplikasi perkongsian hadiah , geng.

  Aplikasi berbagi hadiah yang Anda gunakan di sini dapat bervariasi, seperti aplikasi untuk menghasilkan pulsa, aplikasi tinjauan, hingga penerapan pertukaran mata dengan hadiah.

  Walaupun begitu, aplikasi ini pada dasarnya mempunyai sistem kerja yang sama.

  Di mana kemudian setiap kali anda melakukan pelbagai jenis tugas yang tersedia, maka anda akan mendapat duit syiling atau wang yang dapat ditukar dengan hadiah, termasuk iPhone.

  Sekiranya anda ingin tahu aplikasi apa yang boleh digunakan, anda boleh membaca artikel Jaka berikut:

  LIHAT ARTIKEL

  Itulah beberapa cara untuk mendapatkan iPhone percuma dari Jaka yang boleh anda cuba sendiri, geng.

  Tetapi, namanya juga percuma, jadi anda harus bersiap-siap untuk bersaing dengan berjuta-juta orang di luar sana yang juga berharap dapat iPhone percuma, ya!

  Oh ya, jika anda mempunyai trik bagaimana untuk mendapatkan iPhone percuma yang lain? Boleh berkongsi di bahagian komen di bawah, ya. Semoga berjaya!

  Baca juga artikel mengenai Out of Tech atau artikel menarik lain dari Shelda Audita

  Artikel Berkaitan