5 Aplikasi Perkahwinan yang WAJIB Anda Pasang Sebelum Berkahwin!

Siapa yang tidak mempunyai rancangan untuk berkahwin? Sebilangan besar daripada anda ingin merancang perkahwinan anda dengan sebaik mungkin. Namun, sebelum melaksanakan perkahwinan, anda mesti memuat turun aplikasi perkahwinan.

Siapa yang tidak mempunyai rancangan untuk berkahwin? Sebilangan besar daripada anda ingin merancang perkahwinan anda dengan sebaik mungkin. Namun, sebelum melaksanakan perkahwinan, anda mesti memuat turun aplikasi perkahwinan.

Mengapa mesti seperti itu? Kerana, jika anda ingin menikah pastikan anda memerlukan penganjur atau perancang perkahwinan, dengan memasang aplikasi perkahwinan ini, anda dijamin dapat membantu anda mempersiapkan hari suci. Apa aplikasi ini? Lihat di bawah.

BACA JUGA
  • Cara Menyekat Sambungan Internet Orang Lain dengan Android
  • Cara Menyekat Nombor Telefon di Pelbagai Telefon Pintar Android
  • Cara Menyekat Laman Web Lucah di Windows, Internet Selamat!

5 Aplikasi Perkahwinan yang WAJIB Dipasang Sebelum Anda Menikah!

1. Perancang Perkahwinan Kami

Siapa namanya perkahwinan pasti akan mempunyai persiapan yang cukup rumit. Sekiranya anda mahu perkahwinan anda dilaksanakan tanpa WO, maka aplikasi perkahwinan yang disebut Our Wedding Planner sangat sesuai untuk anda.

Ya, aplikasi Android ini akan membantu anda menyiapkan pelbagai perkara mengenai perkahwinan, seperti sesiapa yang ingin dijemput, apa sahaja yang harus dipermainkan, bahkan untuk pengiraan anggaran makanan juga dapat dilakukan.

2. Perancang Perkahwinan LadyMarry

Ingat, seperti yang dikatakan Jaka, perkahwinan itu mesti disiapkan dengan teliti. Oleh itu, jika anda mahu persiapan anda lebih mantap, bolehkah anda memuat turun aplikasi LadyMarry Wedding Planner .

Masalahnya, aplikasi ini akan membantu anda membuat rancangan yang matang dan persiapan perkahwinan yang betul. Sebenarnya, anda dapat merakam semua jenis senarai yang mesti disediakan menjelang perkahwinan anda.

3. Bridestory

Ingin memakai gaun pengantin yang sangat keren? Mudah, anda boleh memuat turun Bridestory sebagai aplikasi perkahwinan yang baik untuk melihat rujukan.

Di samping itu, anda juga dapat menyesuaikan vendor yang sesuai untuk dipilih dalam perkahwinan anda kelak. Sudah tentu, anda boleh menguruskan masalah kewangan anda sendiri melalui aplikasi Android ini.

4. Idea Dekorasi Perkahwinan

Selain katering, biasanya perkara yang paling mewah dalam perkahwinan adalah hiasan. Sememangnya, kami berkahwin sekali seumur hidup, jadi pastinya kami mahu ia menjadi mewah dan elegan. Jadi apa jalan penyelesaiannya? Aplikasi Idea Dekorasi Perkahwinan !

Kerana, aplikasi ini akan menjadikan hiasan perkahwinan anda tetap elegan tetapi dengan harga yang rendah. Macam mana boleh jadi? Tentu anda boleh, masalahnya adalah aplikasi ini akan memberikan penyelesaian dan idea mengenai hiasan perkahwinan yang mewah tetapi berpatutan.

5. Pasangan Appy

Apa lagi yang membuat pening sebelum perkahwinan? Jemputan! Benar, undangan itu pasti akan membuatkan otak anda tiba-tiba penuh kerana anda harus menyiapkan reka bentuk yang baik dan anda juga harus mencetaknya. Pening ya? Gunakan digital dengan aplikasi Appy Couple !

Benar, anda hanya menyebarkan jemputan perkahwinan anda dengan aplikasi satu ini. Kerana, di sini anda akan dapat membuat jemputan digital dengan templat keren dan hanya merancangnya secara kreatif mungkin. Berminat?

Itulah aplikasi perkahwinan yang sesuai untuk anda dapat membuat persiapan perkahwinan tanpa WO atau penganjur perkahwinan. Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan aplikasi atau tulisan menarik lain dari Jofinno Herian.

Artikel Berkaitan