Tonton 22 Jump Street Films (2014), Duo Polis yang Beraksi!

Ingin menonton filem komedi aksi 22 Jump Street (2014)? Anda boleh menontonnya secara percuma di sini, anda tahu! (Filem penuh)

Terdapat banyak filem mengenai polis yang menyamar. Jarang terdapat filem bertema yang sama yang memberikan udara segar dengan memasukkan elemen unik.

Nah, 22 Jump Street akan memberi anda tontonan yang lucu dan menghiburkan. Dalam sekuel ini, Channing Tatum dan Jonah Hill kembali beraksi menyamar sebagai pelajar baru.

Sama seperti filem pertama, 21 Jump Street, filem yang satu ini juga masih diarahkan oleh Phil Lord dan Christoper Miller. Sekiranya anda suka 21 Jump Street, secara automatik anda akan menyukai filem ini, geng.

 • Fakta Menarik 22 Jump Street (2014)
 • Tonton 22 Jump Street Filem (2014)
 • Sinopsis Filem 22 Jump Street (2014)

  Jenko dan Schmidt yang dulu menyamar sebagai pelajar sekolah menengah sekarang mesti menyamar sebagai pelajar baru di kampus.

  Mereka berusaha menyiasat peredaran ubat baru di persekitaran kampus.

  Masalah mereka bukan hanya kerana baru-baru ini seorang pelajar perempuan mati kerana didakwa berlebihan dadah.

  Dalam siasatan, mereka harus bergaul dengan anak-anak lain di kampus. Jenko, badan atletik, dengan mudah menyertai kelab Bola Sepak kampus.

  Schmidt merasa cemburu dengan kedekatan Jenko dengan rakan barunya. Scmidt juga curiga dengan rakan baru Jenko.

  Jenko tidak menerimanya ketika rakannya dituduh sebagai peniaga oleh Schmidt. Hubungan mereka sangat erat kerana saudara dan saudari mengancam akan putus.

  Bagaimana kesinambungan misi mereka dalam memerangi penyeludupan dadah di kampus semasa menangkap peniaga? Awasi sendiri, geng.

  Fakta Menarik 22 Jump Street (2014)

  Seperti filem lain, 22 Jump Street juga mempunyai perkara menarik yang penting untuk anda ketahui. Siapa tahu, anda semakin penasaran untuk menonton filem komedi ini.

  • Wyatt Russel (Zook) dilaporkan menolak untuk bermain dalam sekuel Hunger Games untuk berlakon dalam filem 22 Jump Street.

  • Dalam pemandangan Spring Break di Puerto Mexico, terdapat sebuah restoran dengan nama "Gringos Pendejos" yang dapat ditafsirkan sebagai "Stupid White / American".

  • Dalam adegan makan tengah hari bersama, Puan Dickson mengatakan "Straigh Outta Compton" yang merujuk kepada album dari kumpulan rap NWA yang menaikkan nama Ice Cube , yang dibintangi oleh Kapten Dickson .

  • Lagu Rapper Wiz Khalifa berjudul Work Hard Play Hard terdengar segera setelah nama ubat (WHYPHY) dipanggil.

  • Dalam filem itu, Mercedes (Jillian Bell) selalu menyebut wajah Schmidt (Jonah Hill) yang lama. Walaupun Jonah Hill baru berusia 4 bulan lebih tua dari Jillian.

  Tonton 22 Jump Street Filem (2014)

  Maklumat22 Jalan Lompat
  Ulasan (Bilangan pengulas) 7.0 (323.508)
  Jangka masa 1 jam 52 minit
  Genre Aksi, Komedi, Jenayah
  Tarikh Tayangan 13 Jun 2014
  Pengarah Phil Lord, Christopher Miller
  Pemain Channing Tatum, Bukit Jonah, Ice Cube

  Setelah membaca sinopsis, fakta menarik, dan juga menonton treler filem untuk 22 Jump Street, anda pasti sangat penasaran untuk menonton filem ini.

  Jangan risau, Jaka telah menyediakan pautan untuk anda menonton filem 22 Jump Street (2014) di bawah.

  >> Tonton 22 Jump Street Filem (2014) <<

  Seperti sinopsis, fakta menarik, dan treler filem 22 Jump Street (2014). Filem apa yang anda ingin tonton?

  Tulis jawapan anda di ruangan komen, geng!

  Baca juga artikel mengenai Menonton Filem atau artikel menarik lain dari Prameswara Padmanaba

  Artikel Berkaitan