Walaupun sudah pupus, Ini adalah 6 Permainan Dinosaur Android Terbaik 2017

Permainan Dinosaur terbaik yang disyorkan pada Android. Bagi anda yang benar-benar ingin bermain dan menghidupkan semula Dinosaur, anda kini boleh mendapatkannya di tablet Android anda.

Dinosaur adalah sejenis haiwan kuno yang telah lama pupus. Kekejamannya dapat menakutkan semua orang, tetapi ada juga banyak yang mencintai Dinosaur dan rindu untuk hidup bersama dengannya. Malangnya itu mustahil kerana dinosaur dilahirkan ke dunia tidak lagi mustahil.

Tenanglah, bagi anda yang benar-benar ingin bermain dan menghidupkan semula Dinosaur , kini anda boleh mendapatkannya di tablet Android anda. Lalu, bagaimana caranya?

Sangat mudah kerana sekarang terdapat banyak permainan simulasi dengan tema Dinosaur yang boleh anda muat turun secara percuma.

Hanya ingin tahu? Berikut adalah 6 permainan dinosaur terbaik di Android.

BACA JUGA
  • 5 Permainan Android bertema Dinosaur ini Membuat Makhluk Prasejarah Nona
  • Dinosaur, Wanita Hijab dan 50 Emoji Lain Boleh Digunakan Segera
  • Rasakan Kegembiraan Memasuki Dunia Jurassic pada Hari Lebaran

Permainan Dinosaur Android

1. Pembina Taman Jurassic

Jurassic Park Builder adalah permainan Dinosaurs Android dibangunkan oleh Ludia Inc . Dalam permainan ini, anda akan ditugaskan untuk menjaga Dinosaur , yang hampir sama dengan filem terkenal.

Jadi, bagi anda yang menggemari Dinosaur, anda boleh memuat turun permainan Jurassic Park Builder ini untuk menghidupkan kembali Dinosaur pada telefon pintar Android anda.

2. Dinosaur Hunter Dino City 2017

Permainan seterusnya adalah Dinosaur Hunter Dino City 2017 , yang akan membawa anda ke perburuan Dinosaur . Permainan genre survival ini akan menyajikan grafik 3D epik dan pelbagai senjata yang akan membuat anda tidak pernah bosan bermain permainan ini.

3. Karnivor: Dinosaur Hunter

Permainan dinosaur Android seterusnya adalah Carnivores: Dinosaur Hunter . Dalam permainan ini, anda akan menjadi Dinosaur yang bersedia untuk saling berburu antara Dinosaur.

Grafik yang bagus dan plot yang menarik menjadikan permainan satu ini disyorkan oleh Jaka bagi anda yang ingin bermain Dinosaur.

4. Dino Hunter: Deadly Shores

Dino Hunter: Deadly Shores adalah permainan memburu dinosaur paling keren dan tidak akan membosankan. Dengan banyak senjata dan peralatan yang hebat dan pelbagai dinosaur , akan membuat anda merasa seperti menentang dinosaur sebenar.

5. Perang Dinosaur

Adalah permainan genre Strategi-Simulasi , yang akan membawa anda ke dunia Dinosaur. Dalam permainan yang satu ini, anda akan ditugaskan untuk menguruskan Dinosaur dan membina kota Dinosaur yang indah.

6. Dunia Jurassic: Permainan

Hampir sama dengan permainan Jurassic Park Builder , dalam permainan yang satu ini anda akan membuat pasukan Dinosaur yang akan bertempur. Bagi anda yang ingin mencubanya, anda boleh memuat turunnya secara percuma di Play Store , dan menjadi pasukan Dinosaur terbaik di dunia.

Mungkin ini adalah 6 permainan Dinosaur terbaik di Android . Bagaimana untuk Adakah anda berminat untuk mencubanya? Jangan lupa untuk meninggalkan pendapat anda melalui komen di bawah!

Artikel Berkaitan