Mobile Legends: Bang bang, DotA Games Untuk Android HP RAM Di bawah 1 GB

Mobile Legends: Bang bang adalah permainan dota Android yang cukup ringan untuk dimainkan. Malah RAM telefon Android di bawah 1GB dianggap sesuai untuk bermain permainan ini.

Berita baik untuk pencinta permainan DotA! Kali ini ada permainan baru yang memiliki permainan serupa seperti DotA, tetapi dapat dimainkan pada smartphone Android. Ya! Permainan ini Mobile Legends: Bang bang .

Tidak seperti Vainglory, Mobile Legends: Bang bang adalah permainan DotA Android yang cukup ringan untuk dimainkan. Malah RAM telefon Android di bawah 1GB dianggap sesuai untuk bermain permainan ini.

Seperti apa ciri, permainan, dan pautan muat turun untuk APK Mobile Legends: Bang bang terkini di Android? Berikutan kajian semula.

BACA JUGA
  • 15 Permainan MOBA Terbaik 2020 pada Android dan PC, Lebih Baik daripada ML dan Dota 2!
  • 45 Permainan PC 2020 Terbaik & Terkini Lengkap dari Semua Genre, Mesti Main!

Mobile Legends: Bang bang

Mobile Legends: Bang bang adalah permainan Tindakan MOBA Android yang dibuat oleh Moonton . Berukuran dari 81 MB , permainan Android DotA ini cukup ringan untuk dimainkan di Android, dan bahkan pada telefon Android dengan RAM di bawah 1 GB.

Tidak seperti permainan Android MOBA umum, Mobile Legends: Bang bang dapat dimainkan 10 orang sekaligus dalam satu permainan. Anda boleh melakukan pertempuran 5vs5 terhadap manusia atau komputer (AI).

Beberapa ciri unggul yang dimiliki oleh Mobile Legends: Bang bang termasuk:

1. Peta MOBA Klasik, Pertempuran 5v5

Permainan ini menyelidiki standard lima hingga lima , baik manusia dan komputer (AI). Oleh itu, ini menjadikannya lebih standard dan klasik seperti permainan MOBA pada amnya. Terdapat 4 kawasan hutan, 18 menara pertahanan, dan 2 bos.

2. Strategi dan Kerjasama

Terdapat pelbagai jenis pahlawan dengan pelbagai kategori yang boleh dimainkan di Mobile Legends: Bang, bermula dari Tank, Mage, Marksmen, Assassins, Support , dan banyak lagi. Wira-wira itu sendiri akan terus berkembang dari masa ke masa.

3. Adil (Main untuk Menang)

Sama seperti permainan klasik MOBA yang lain, dalam setiap permainan, anda harus melatih wira anda sendiri dari awal. Ini untuk menjadikan permainan lebih adil tanpa kesan Bayar Menang.

4. Mudah Main

Sekiranya anda belum pernah bermain permainan DotA di Android sebelumnya, anda tidak terlalu sukar untuk bermain permainan Mobile Legends: Bang bang seterusnya.

Sebabnya, permainan ini mempunyai antara muka yang sederhana , baik ketika bermain atau di menu utama. Pemilihan barang, kemahiran, dan cara menggerakkan pahlawan ditempatkan di tempat yang mudah diakses.

5. Pertandingan 10 Detik, Pertandingan 10 Minit

Pertandingan jodoh dalam permainan ini sangat singkat, yang hanya memerlukan 10 saat . Perlawanan ini juga diklasifikasikan sebagai tidak terlalu lama, yang hanya berjarak sepuluh minit.

Jadi ia sangat sesuai dengan permainan ini untuk dimainkan melalui telefon pintar Android. Permainan yang sangat menarik, tetapi berat permainan itu sendiri tidak terlalu berat .

6. Mod Luar Talian

Sekiranya secara umum permainan MOBA memerlukan sambungan yang cukup tinggi, bukan dalam permainan Mobile Legends: Bang bang. Anda masih boleh bermain permainan dengan lancar walaupun pada sambungan 3G / HDSPA.

Selain itu, terdapat juga ciri Smart Offline AI Assistance . Fungsi ini membolehkan watak pemain luar dimainkan oleh AI. Ini bertujuan untuk mengelakkan permainan tidak rata, 5v4.

Pautan muat turun

Berminat untuk mencuba permainan dota Mobile Legends: Bang bang? Anda boleh memuat turun versi terbaru APK di pautan berikut: Mobile Legends: Bang bang.

Permainan Moonton DOWNLOAD

Jangan lupa tambahkan ID pentadbir berikut untuk dimainkan: pearcs .

Artikel Berkaitan