4 Item Paling Mahal di Mobile Legends

Dari sekian banyak item di Mobile Legends, ada item paling mahal yang boleh anda beli. Ingin tahu apakah barang-barang ini? Nah, berikut adalah 4 item termahal di Mobile Legends. Dengar ya!

Dalam permainan Mobile Legends , ada istilah yang disebut Item . Item ini berfungsi untuk meningkatkan kemampuan pahlawan yang dimainkan sehingga dapat berguna untuk pasukan. Untuk membeli barang-barang ini, kita diharuskan memiliki Emas. Untuk mendapatkan emas, ada banyak cara yang boleh anda lakukan untuk melakukan pertanian, membunuh musuh, dan juga membunuh merayap.

Barang-barang ini mempunyai pelbagai jenis dan pelbagai kegunaan. Dari sekian banyak item di Mobile Legends , ada item paling mahal yang boleh anda beli. Ingin tahu apakah barang-barang ini? Nah, berikut adalah 4 item termahal di Mobile Legends . Dengar ya!

BACA JUGA
  • Mesti Digunakan! 5 dari Legend Tank Terbaik Mobile Legend Musim 8
  • 5 Petua Rahsia Untuk Menjadi Puncak Global dalam Mobile Legends
  • 4 Kekuatan Sekiranya Anda mempunyai Pasukan Legenda Bergerak dalam Sokongan Peranan Wira

4 Item Paling Mahal di Mobile Legends

1. Pisau Keputusasaan

Sumber gambar: Sumber: Aset Peribadi

Item pertama yang paling mahal adalah Blade of Despair . Anda boleh membeli item ini dengan harga 3010 Emas. Item ini biasanya digunakan oleh pahlawan yang mempunyai peranan Assassins dan Marksman. Item ini memberikan 170 Attack Fizikal dan 10% Speed ​​Attack kepada wira yang membelinya.

2. Sayap Darah

Sumber gambar: Sumber: Aset Peribadi

Item seterusnya berasal dari item Magic yang disebut Blood Wings . Sekiranya wira membeli item ini, wira mempunyai 150 Magic Power dan 150 HP. Item ini dijual dengan harga 2850 Gold, biasanya hanya hero yang berperanan sebagai Mage yang menggunakan item ini.

3. Pertempuran yang tidak berkesudahan

Sumber gambar: Sumber: Aset Peribadi

Salah satu item Lifesteal dalam Mobile Legends adalah Endless Battle . Anda boleh membeli item ini dengan harga 2470 Emas. Item ini membincangkan 65 Kerosakan Fizikal, 25 Bupati Mana, 250 HP, Pengurangan Cooldown 10%, Kelajuan Pergerakan 5% dan Lifesteeal 15% kepada wira yang membelinya. Item ini sesuai digunakan dengan pahlawan yang berperanan sebagai Assasins.

4. Raja yang Haus Darah

Sumber gambar: Sumber: Aset Peribadi

Item terakhir yang paling mahal dalam Mobile Legends ialah Bloodthirsty King . Item yang biasanya sesuai digunakan oleh pahlawan yang mempunyai peranan Tank ini boleh dibeli dengan harga 2380 Emas. Sekiranya anda membeli item ini, anda akan mendapat banyak HP yang sekitar 1550 HP .

Itulah 4 Item Paling Mahal di Mobile Legends . Semua barang di atas boleh anda beli mengikut keperluan pahlawan yang anda mainkan. Beli barang yang dapat meningkatkan kemampuan wira anda. Semoga artikel di atas dapat bermanfaat untuk anda semua.

Artikel Berkaitan