Menipu Subway Surfers PERCUMA Terkini 2020 | Dijamin Menang!

Mencari cheat Subway Surfers terkini? Cukup baca artikel berikut, dijamin anda lebih baik bermain!

Subway Surfers anda tidak sejuk dan memerlukan cheat?

Sudah tentu untuk mendapatkan watak dan kulit yang baik, anda memerlukan syiling dan kunci . Objek ini dapat dijumpai dalam permainan semasa bermain, tetapi sangat sukar untuk mendapatkannya terutama kunci.

Anda yang ingin memiliki duit syiling dan kunci dengan cepat, boleh menggunakan cheat Subway Surfers yang telah disediakan oleh Jaka di bawah. Jumpa!

 • Petua dan Trik Permainan Subway Surfers
 • Cheat Subway Surfers Terbaik (Syiling & Kunci Tanpa Had)

  Sebagai salah satu permainan berjalan Android terbaik, tentunya ada banyak yang mencari jalan untuk memenangi permainan Subway Surfers dengan mudah. Cara termudah untuk memiliki duit syiling dan kunci dalam jumlah yang banyak adalah dengan menggunakan MOD .

  MOD ini adalah istilah hack yang mengubah pelbagai aspek permainan seperti kewangan atau kekuatan watak. Anda boleh memuat turun permainan Subway Surfers MOD .

  Aplikasi ini dalam bentuk APK dan anda harus memasangkannya di telefon Android anda secara manual. Bagi anda yang tidak sabar untuk mengetahui cara menipu Subway Surf, berikut adalah langkah-langkahnya!

  Langkah 1 - Muat turun MOD Subway Surfers melalui pautan Jaka yang disediakan di bawah. Nanti fail tersebut akan berupa APK. Sila pasang terlebih dahulu!

  Muat turun MOD Subway Surfers

  Baiklah, untuk rekod, pastikan anda tidak mempunyai aplikasi Subway Surf rasmi di telefon bimbit anda. Sekiranya anda memilikinya, hapus dengan segera kerana ia tidak akan berfungsi dengan optimum.

  Langkah 2 - Buka aplikasi Subway Surfers MOD . Pastikan anda tidak memilih untuk log masuk ketika diarahkan oleh permainan .

  Langkah 3 - Anda nampaknya memulakan permainan dari awal hingga tutorial, itu normal. Mainkan tutorial permainan sehingga selesai .

  Langkah 4 - Selepas tutorial, anda akan dibawa ke halaman utama. Kini duit syiling dan kunci anda masing-masing berjumlah 111 juta .

  Langkah 5 - Bukan hanya Syiling dan Kunci telah menjadi sangat banyak, tetapi juga semua watak terbuka dan siap dimainkan .

  Selain MOD di atas, anda juga boleh mencuba pelbagai aplikasi cheat permainan Android terbaik yang telah ditulis oleh Jaka di sini .

  Petua dan Trik Permainan Subway Surfers

  Bagi anda yang malas memasang aplikasi MOD, maka satu-satunya perkara yang boleh dilakukan ialah melakukan helah khas untuk mendapatkan duit syiling atau kunci.

  Terutama jika anda melihat cermin di PC atau komputer riba, aplikasi asing yang tidak dijamin berbahaya boleh membahayakan alat anda, geng.

  Jadi ini bukan penipu Subway Surfers seperti yang di atas, geng. Dengan kata lain, anda memerlukan usaha tambahan untuk mendapatkan apa yang anda mahukan.

  Ingat, beberapa petua dan trik di bawah mungkin tidak akan berlaku lagi pada masa akan datang, terutamanya jika pembangun telah memperbaikinya melalui kemas kini terkini.

  Tanpa perlu berlama-lama, berikut adalah petua dan trik yang boleh anda gunakan!

  1. Lembaga yang tidak kelihatan

  Papan tidak kelihatan adalah salah satu muslihat yang dapat menjadikan papan selaju anda tidak kelihatan, geng. Anda kemudian akan melihat watak anda seolah-olah dia melayang di jalan. Ini caranya!

  • Semasa anda mula bermain, buat watak anda sengaja mati selama beberapa saat.
  • Aktifkan permulaan utama apabila pemain anda mati.
  • Nanti apabila anda mendarat, aktifkan papan hover secepat mungkin! Papan anda akan kelihatan telus. Hebat, bukan?

  2. Menggerakkan Asap

  Selain Invisible Board, anda juga boleh melakukan Asap bergerak. Dalam helah ini, anda kemudian akan melihat asap dari jetpack akan bergerak ke arah yang bertentangan dengan kelajuan jetpack. Ini caranya!

  • Gunakan bouncer hoverboard, kemudian aktifkan.
  • Ambil jetpack semasa Bouncer masih aktif.
  • Sekiranya berjaya, anda akan melihat muslihat ini berjaya.
  • Mahu lebih banyak masa? Anda boleh menaik taraf jetpack anda sehingga anda dapat melihat asap lebih lama.

  3. Dewan Khas -Mami Percuma

  Anda boleh mendapatkan papan percuma semasa membuka aplikasi atau menyertai acara pada tarikh tertentu. Salah satunya ialah Miami-Special Board. Adakah anda terlepas? Tenang, inilah caranya!

  • Buka tetapan tarikh alat anda, kemudian ubah tarikh menjadi 30 Mei 2013.
  • Buka permainan Subway Surfers, kemudian periksa Bahagian Papan.
  • Lihat! Anda mendapat Miami-Special Board secara percuma!

  4. Ambil 2 Syiling pada satu masa

  Ternyata anda boleh mengambil 2 syiling sekaligus, anda tahu! Caranya sendiri sangat mudah. Ini caranya!

  • Gunakan power-up Super Sneakers.
  • Sekiranya anda bernasib baik, anda akan menemui jetpack ketika Super Sneaker masih aktif.
  • Gunakan jetpack dan anda boleh mula mendapatkan dua syiling sekaligus.
  • Agar helah ini dapat berjalan dengan optimum, Jaka mengesyorkan agar anda menaikkan Super Sneaker dan Jetpack terlebih dahulu.

  5. Kematian Bertuah

  Silap mata terakhir ini disebut Lucky Death kerana pemain dapat bertahan mati dengan muslihat ini.

  Caranya, apabila ada halangan di depan anda dan kereta api di kanan atau kiri, pusing ke arah kereta api tepat sebelum anda mati.

  Selepas itu, terus bergerak ke arah mana pun agar pemain tetap hidup. Memang muslihat ini agak sukar, tetapi anda pasti boleh mencubanya terutama jika anda pro!

  Itulah cheat Subway Surfers yang boleh anda muat turun secara percuma dan senang digunakan. Jadi sekarang anda boleh membeli apa sahaja dan menggunakan watak apa pun di Subway Surfers.

  Jangan lupa tuliskan pendapat anda di ruangan komen, hingga artikel seterusnya!

  Baca juga artikel mengenai permainan menipu atau artikel menarik lain dari Daniel Cahyadi .

  Artikel Berkaitan