Ngeri! Inilah Cara Melakukan Sihir Dalam Talian

Bercakap tentang ilmu sihir, nampaknya tanpa mistik juga boleh dilakukan dalam talian tablet. Hah, tidak salah membaca? Mari lihat lebih banyak, inilah cara untuk menyihir dalam talian.

Salah satu ilmu mistik yang paling terkenal di Indonesia, iaitu ilmu sihir. Dengan menggunakan pengetahuan ini, dikhabarkan dapat mengejek mangsa dengan mengerikan. Contohnya memasukkan kuku ke dalam perut mangsa, hiii sangat menakutkan.

Bercakap tentang ilmu sihir, nampaknya tanpa mistik juga boleh dilakukan dalam talian tablet. Hah, tidak salah membaca? Mari lihat lebih banyak, inilah cara untuk menyihir dalam talian!

BACA JUGA
  • Nvidia Update Driver 378.78, DX12 Prestasi Permainan Hingga 33%!
  • Menggunakan GTX 1080, Lenovo AIO Gaming PC Hanya Rp 38 Juta!
  • Grafik Kemas Kini Permainan Fallout 4 sebanyak 58GB, Spesifikasi minimum GTX 1080!

Inilah Cara Melakukan Sihir Dalam Talian

Sumber gambar: Gambar: Genneva27

Berbeza dengan sihir sejati, mangsa sihir dalam talian ini adalah komputer orang lain. Sekiranya anda melakukan sihir dalam talian ini, anda boleh melakukan apa sahaja ke komputer mangsa. Contoh salah satunya ialah memasukkan virus. Cara lengkap, seperti berikut ...

Langkah-langkah Melakukan Sihir Dalam Talian

Langkah 1

Muat turun perisian yang pertama disebut "ProRAT" , anda boleh memuat turunnya melalui pautan berikut:

Muat turun: versi terbaru ProRAT

Langkah 2

Pertama, pastikan anda dan mangsa berada di kelas rangkaian yang sama. Sekiranya demikian, buka perisian "ProRAT" . Klik "Buat" , kemudian klik "ProRAT Server 342 Kbayt" .

Langkah 3

Fail baru akan muncul dipanggil "Server.Exe" . Manipulasi fail, masukkan dan jalankan di komputer mangsa.

Langkah 4

Akhirnya Di nombor 1, masukkan alamat IP mangsa. Di nombor 2, klik "Sambung" . Di nombor 3, nyalakan mangsa dengan pelbagai alat yang ada. Contohnya, mematikan komputer mangsa, menghantar virus, menghantar mesej pelik dan lain-lain.

Catatan: Tutorial ini Jaka tujukan bagi kamu yang sudah memiliki kemampuan minimal IT tingkat lanjut. Karena untuk memakai RAT (Remote Administration Tool), butuh kemampuan IT yang beragam.

Sekiranya anda sudah menguasai teknik ini, gunakanlah dengan bijak. Jangan gunakannya untuk perkara pelik. Semoga berjaya!

Oh ya, pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan Hack atau tulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: SlumberGhost

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan