Cara Merakam Aktiviti Pacar Anda di Android Menggunakan Keylogger

Melalui tutorial ini, kami akan memberitahu anda cara merakam setiap aktiviti menaip dengan mudah pada telefon pintar teman lelaki atau rakan anda.

Melalui tutorial ini, kami akan memberitahu anda bagaimana untuk merakam setiap aktiviti menaip di telefon pintar atau rakan anda (WOW, malah teman lelaki) dengan cara yang cukup mudah dan senang, ditambah dengan aplikasi baru yang berbeza dengan perbincangan sebelumnya.

Kita kadang kala ingin tahu tentang rakan yang suka meminjam telefon pintar kita. Apa yang mereka buat ketika kita tidak ada? Oleh itu, mari ikuti petua mudah ini.

(Aplikasi yang akan digunakan dalam petua kali ini memerlukan akses root ke Android Anda. Jadi, jangan lupa untuk membasmi telefon pintar anda terlebih dahulu)

BACA JUGA
  • Diam-diam Rakam Perbualan Teman lelaki anda dengan Aplikasi ini
  • Cara Merakam Nama Pengguna dan Kata Laluan Facebook Rakan Anda
  • 3 Aplikasi Android Terbaik dan Tercepat untuk Merakam Mesej

Cara Merakam Aktiviti Pacar Anda di Android Menggunakan Keylogger

  • Muat turun dan pasang aplikasi pertama yang dipanggil iKeyMonitor :
  • Buka aplikasi iKeyMonitor yang sebelumnya anda pasang di Android. Di halaman Log Masuk , biarkan kata laluan kosong kerana kami belum menetapkannya. Tekan butang Log Masuk .

  • Setelah log masuk, pilih pilihan Tetapan . Di dalamnya, tekan pilihan Logging menghidupkan senarai semak pada pemilihan keylogger . Kemudian tekan pilihan Configure keylogging driver .

  • Pilih pilihan Keylogging dengan Papan Kekunci Kustom (Semua telefon) . Anda akan diarahkan ke skrin tetapan Bahasa & Input . Hidupkan pilihan Papan Kekunci Lalai . Dengan anda menghidupkan pilihan ini, setiap pengetikan yang dilakukan pada papan kekunci akan direkodkan melalui iKeyMonitor.

  • Aplikasi ini juga menyimpan pelbagai aktiviti telefon pintar lain seperti SMS, Sejarah laman web yang dikunjungi, panggilan yang telah dibuat, bahkan untuk sembang WhatsApp.

Bagaimana untuk Cukup mudah kan? Ingat, jangan menggunakannya untuk tujuan yang membahayakan orang lain. Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan