Hebat! 4 Aplikasi Ini Yang Boleh Membuat Android Anda Bercakap

Salah satu fungsi telefon pintar yang menarik ialah mereka sebenarnya boleh bercakap dengan kami. Betul, itu bukan pembohongan. Tetapi untuk membiarkan ini berlaku, anda memerlukan aplikasi tersebut. Berikut adalah cadangan aplikasi yang dapat membuat Android anda bercakap

Telefon pintar sangat popular pada masa kini, menjadikan semua orang hampir pasti memilikinya. Sebab yang membuatnya popular adalah kerana ia canggih dan mempunyai banyak fungsi.

Salah satu fungsi telefon pintar yang menarik ialah mereka sebenarnya boleh bercakap dengan kami. Betul, itu bukan pembohongan. Tetapi untuk membiarkan ini berlaku, anda memerlukan aplikasi tersebut. Berikut adalah cadangan aplikasi yang dapat membuat Android anda bercakap!

BACA JUGA
  • Hebat! Aplikasi ini Dapat Mengganti Fungsi 6 Aplikasi Android Lain
  • 5 Aplikasi Penyuntingan Audio Terbaik di Android

4 Aplikasi Ini Yang Boleh Membuat Android Anda Bercakap

Sumber gambar: Gambar: MyAPKReview

Aplikasi yang dapat membuat Android anda bercakap, juga dipanggil pembantu peribadi digital. Dengan aplikasi ini anda boleh mengemukakan soalan, meminta untuk diingatkan tentang sesuatu, untuk bercanda dengannya. Syornya? Inilah dia…

1. Bangunkan Saya Asuna

Sumber foto: Gambar:

Adakah anda tahu anime Sword Art Online? Sekiranya anda tahu, sosok Asuna tentu tidak asing lagi di mata anda. Dengan menggunakan aplikasi ini, Asuna dapat membangunkan anda setiap pagi. Bukan hanya itu, Asuna juga akan memastikan anda tidak terlepas sesuatu pada waktu pagi.

Muat turun: Versi terbaru Wake Me Up Asuna

2. Jarvis - Pembantu Peribadi Saya

Sumber foto: Gambar:

Tambahan pula, jika anda gemar menonton filem Iron Man, sudah pasti anda sudah mengetahui sosok Jarvis. Komputer canggih yang boleh diajak berbual seperti manusia. Dan nampaknya, Android anda juga boleh menjadi tablet Jarvis. Caranya adalah dengan menggunakan aplikasi ini.

Muat turun: Versi terbaru Jarvis

3. Pembantu Digital Cortana

Sumber foto: Gambar:

Seterusnya datang dari Microsoft, salah satu syarikat teknologi terbesar di dunia. Bukan rahsia lagi, jika di setiap Windows 10 ada pembantu persona digital bernama Cortana. Kini, anda juga dapat menikmati kemampuan Cortana di Android.

Muat turun: Versi terbaru Cortana

4. Robin - Pembantu Suara AI

Sumber foto: Gambar:

Walaupun tidak begitu terkenal, terbukti bahawa pembantu peribadi digital ini mempunyai banyak fungsi. Anda boleh bertanya pelbagai perkara, sehingga jenaka siap menghiburkan anda. Aplikasi ini sendiri telah dikaji oleh banyak orang dan terbukti canggih.

Muat turun: Robin versi terkini

Ajaib bukan aplikasi yang boleh membuat android anda bercakap? Walaupun begitu, jangan terlalu banyak bercakap dengan telefon pintar. Nanti anda dikira gila lagi, hahaha. Oh ya, pastikan anda juga membaca artikel yang berkaitan dengan Bitcoin atau tulisan menarik lain dari Putra Andalas.

Sepanduk: Pencipta

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan