Muat turun Aplikasi iMLS 2020 Terkini, Bolehkah Anda Membuka Semua Kulit?

Muat turun IMLS 1.8.12 APK 2020 terkini jika anda mencari kaedah untuk membuka kunci semua kulit legenda mudah alih. Adakah betul? muat turun aplikasi IMLS di sini.

Bercakap mengenai permainan mudah alih di Indonesia, pasti ada banyak tajuk dalam fikiran anda. Salah satu permainan paling popular setakat ini ialah Mobile Legends .

Permainan MOBA ini pertama kali hadir di Indonesia pada tahun 2016. Walaupun sudah 3 tahun, Mobile Legends masih sibuk hingga kini.

Selain permainan dan grafik yang menarik, Mobile Legends juga mempunyai pelbagai jenis kulit yang menjadikan wira kelihatan lebih garang.

Bercakap mengenai kulit, katanya ada aplikasi iMLS yang akan dapat membuka semua kulit di Mobile Legends. Adakah itu benar?

 • Muat turun Aplikasi iMLS Terkini 2020 (Versi 1.8.12)
  • Muat turun APK iMLS Terkini
  • Ciri-ciri Aplikasi iMLS terkini
  • Cara Memasang dan Cara Menggunakan Aplikasi iMLS
  • Risiko Menggunakan Aplikasi iMLS Super Legends
 • Kulit Mobile Legends

  Mempunyai kulit untuk wira Mobile Legends kegemaran anda pasti sesuatu yang boleh dibanggakan. Selain menjadikan paparan lebih sejuk, anda juga boleh sombong kepada rakan anda.

  Kulit juga mempunyai tahap kekurangan yang berbeza. Ada kulit yang boleh anda beli dengan Diamond , dan ada juga kulit yang anda boleh dapatkan melalui Roulette . Tidak jarang terdapat juga kulit bebas yang diperoleh secara percuma melalui acara tersebut.

  Kulit yang hanya dapat anda dapatkan melalui Roulette biasanya jarang berlaku dari Epic hingga Legendary. Sudah tentu, memerlukan banyak keberuntungan dan banyak Berlian.

  Sebilangan kulit langka kadang-kadang mempunyai kesan bunyi atau animasi tambahan. Ada juga yang menambahkan beberapa sifat pahlawan, walaupun tidak begitu ketara.

  Kulit berharga yang sangat tinggi memang tidak akan menambah kemahiran anda. Namun, watak yang terang-terangan yang kelihatan berbeza pasti membuat anda kelihatan seperti sultan.

  Muat turun Aplikasi iMLS Terkini 2020 (Versi 1.8.12)

  Tidak lama dahulu, alam semesta Mobile Legends dipenuhi dengan aplikasi yang dikatakan dapat membuka semua kulit Mobile Legends.

  Aplikasi yang disebut iMLS Super Legends menggantikan aplikasi Lulubox yang juga mempunyai kesan virus sebelum disekat di Indonesia.

  iMLS Super Legends akan menjalankan skrip untuk membuka kunci semua kulit di Mobile Legends. Berlaku, anda boleh menggunakan kulit apa saja tanpa perlu membeli.

  Dari kulit yang murah, Elite , Epic , Epic Limit , Starlight , Special Starlight , hingga Legendary skin , anda boleh menggunakannya secara percuma.

  Muat turun APK iMLS Terkini

  Sekiranya anda ingin tahu mengenai aplikasi yang satu ini, anda boleh memuat turun iMLS terkini melalui pautan rasmi di bawah. Anda boleh memuat turun iMLS 1.8.12 terkini.

  Tetapi, Jaka sama sekali tidak menasihati. Kemudian, Jaka akan memberitahu anda sebabnya!

  Muat turun aplikasi iMLS melalui laman web rasmi

  PerincianiMLS
  Pemaju Ahmad Syaifulloh
  OS minimum Android 4.3 dan lebih tinggi
  Saiz 7.39MB
  Versi baru 1.8.12

  Ciri-ciri Aplikasi iMLS terkini

  Dalam versi terbaru iMLS, aplikasi iMLS mempunyai beberapa ciri tambahan yang dapat anda gunakan dalam permainan Mobile Legends. Ada apa-apa?

  • Buka kunci semua kulit wira Mobile Legends

  • Atlas Patch terbaru iMLS

  • Boleh digunakan dalam beberapa mod permainan seperti Custom, Draft Pick, dan Brawl

  • Permainan ini tidak rosak, aka lag

  • Betulkan pemuatan skrin

  • Tidak ada iklan

  • Boleh memindahkan akaun melalui VK dan FB

  • Menyokong peranti 32-bit dan 64-bit

  Cara Memasang dan Cara Menggunakan Aplikasi iMLS

  Apabila anda telah memuat turun fail APK, pasang aplikasi seperti biasa. Jangan lupa untuk memberi akses supaya telefon bimbit anda dapat memasang aplikasi dari luar Play Store.

  Sama seperti permainan berbilang pemain dalam talian yang lain, Mobile Legends menyediakan pilihan pembelian dalam aplikasi untuk mendapatkan mata wang dalam permainan yang disebut Diamond.

  Oleh kerana Mobile Legends adalah permainan percuma, pembelian dalam aplikasi adalah usaha untuk menjadikan permainan ini mendapat wang, geng.

  Sudah tentu, aplikasi seperti iMLS Super Legends akan merugikan dan mengurangkan pendapatan dari Mobile Legends. Tidak hairanlah Mobile Legends suatu hari nanti akan melarang aplikasi ini.

  Jaka sendiri sudah mencuba aplikasi yang satu ini, geng. Sudah tentu, Jaka juga menggunakan akaun Guest Mode untuk mengelakkan perkara buruk berlaku ke akaun Jaka's Mobile Legends.

  Oleh kerana iMLS Super Legends adalah aplikasi cheat, pastinya anda tidak dapat mencari aplikasi ini di Google Play Store.

  iMLS Super Legends sangat senang dijalankan. Hanya dengan membuka aplikasi dan mengklik butang Main Sekarang, anda akan segera memasuki permainan Mobile Legends.

  Kali pertama Jaka mencuba pada akhir tahun 2019, ternyata aplikasi ini benar-benar berjaya, geng. Jaka malah boleh menggunakan sebarang kulit di Mobile Legends!

  Tetapi ketika Jaka mencubanya pada April 2020 menggunakan Huawei P30, permainan Mobile Legends malah mengeluarkan peringatan seperti gambar di bawah:

  Risiko Menggunakan Aplikasi iMLS Super Legends

  Walaupun kelihatan seronok dan tidak menyakitkan sama sekali, ada banyak risiko yang dapat anda hadapi setelah menggunakan iMLS Super Legends.

  Sesungguhnya, risiko itu tidak selalu berlaku. Walau bagaimanapun, bahaya penggunaan boleh datang pada bila-bila masa yang tidak anda jangkakan.

  Contohnya, akaun Mobile Legends anda yang setengah mati menaikkan pangkat ke Mythic tiba-tiba terpaksa dilarang kerana aplikasi ini.

  Penggunaan aplikasi pihak ketiga di luar Google Play Store juga tidak selamat, geng. Kemungkinan pembuat aplikasi memasukkan virus atau spyware ke dalam aplikasi.

  Sekiranya Jaka mencadangkan, anda tidak boleh menggunakan aplikasi ini atau akaun anda akan disekat oleh pembangun . Jaka tidak bertanggungjawab atas apa-apa yang berlaku selepas anda menggunakan aplikasi ini.

  Walaupun kelihatan selamat dan tidak berbahaya, aplikasi yang dianggap merugikan pemaju pasti akan ditindaklanjuti. Bukan hanya aplikasi, pengguna juga boleh dilarang, geng.

  Daripada dilarang, lebih baik jika anda menambah nilai secara rasmi. Anda juga dapat meningkatkan kemahiran anda, siapa tahu pasukan eSports berminat dengan bakat anda.

  Oleh itu, artikel Jaka mengenai aplikasi iMLS Super Legends dapat memberi anda semua kulit secara percuma. Jumpa anda dalam artikel menarik Jaka yang lain!

  Baca juga artikel mengenai Mobile Legends atau artikel menarik lain dari Padmanaba's Prameswara

  Artikel Berkaitan