6 Aplikasi Terbaik untuk Menonton TV pada Telefon Android

Bagaimana jika anda mengikuti program TV yang mengharuskan anda duduk di hadapan TV tetapi anda tidak mempunyai masa? Jangan keliru! Muat turun 6 cara terbaik untuk menonton TV di telefon Android.

TV sekarang seolah-olah telah kehilangan makna, terutama bagi pekerja yang menghabiskan lebih dari 12 jam di luar rumah. Walaupun tanpa TV, mereka masih boleh dihiburkan dengan telefon pintar atau tablet. Walaupun sampai ke rumah mereka tetap sibuk dengan gajet.

Tetapi bagaimana jika anda mengikuti siri yang memerlukan anda duduk di depan TV? Jangan keliru! Muat turun aplikasi di bawah sahaja. Berikut adalah 6 aplikasi Android terbaik untuk menonton TV di telefon Android tanpa perlu menghidupkan TV terlebih dahulu.

BACA JUGA
  • Bosan menonton Rancangan Muzik Kacang? Menonton Tontonan kualiti streaming di sini
  • 3 Petua Hebat untuk Menggunakan Telefon bimbit Anda untuk Menonton TV di Android

6 Aplikasi Terbaik untuk Menonton TV pada Telefon Android

1. TV Mivo

Adakah anda ingin menonton rancangan bersiri kegemaran anda yang comel tetapi tidak ketinggalan menonton di rumah kerana anda masih dalam perjalanan atau di pejabat yang tidak mempunyai TV? Alirkan sahaja ... Menggunakan Mivo TV sekarang anda dapat menonton siaran TV Indonesia melalui peranti Android anda sendiri.

Tonton semua saluran tempatan yang anda mahukan bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada. Anda boleh menetapkan saluran seperti SCTV, TV One, Beritasatu, Bloomberg, Trans7, TransTV, dan banyak lagi. Terdapat lebih daripada 45 saluran TV yang boleh anda pilih dan percuma! Jangan lupa jika anda tidak mahu ketinggalan ketika menonton, sambungan internet anda juga mesti cepat. Sekiranya sambungan anda baik, anda boleh mencuba pilihan kualiti HD yang tersedia di Mivo TV.

Muat turun aplikasi Mivo TV versi terbaru yang mempunyai ciri sembang & HD di JalanTikus sekarang

Video & Audio Media & Video MUAT TURUN Aplikasi

2. LANGSUNG

Ini adalah aplikasi rasmi DIRECTV untuk semua orang yang telah melanggan Penyedia TV ini. DIRECTV membolehkan anda menstrim dalam perjalanan semua hiburan yang disediakan termasuk rancangan TV seperti ABC, AMC, NBC, FOX, malah kandungan premium seperti HBO. Jangan lupa, anda mesti menjadi pelanggan LANGSUNG sebelum menggunakan aplikasi ini.

Penasaran dengan aplikasi DIRECTV? Anda boleh memuat turunnya di sini secara PERCUMA:

DIRECTV Aplikasi Video & Audio, LLC DOWNLOAD

3. WatchABC

Sudah pasti biasa dengan TV ABC. Ingin menonton siri TV Keluarga ABC di mana sahaja dan bila-bila masa tetapi anda dihalang oleh jadual sekolah / kolej / kerja? Mudah! Muat turun aplikasi WatchABC sahaja. Aplikasi ini adalah aplikasi rasmi ABC Family. Aplikasi ini akan menyediakan filem dan rancangan TV dari program ABC. Sudah tentu aplikasi ini adalah cara yang sejuk untuk tetap menonton TV tanpa perlu duduk di hadapan televisyen.

Muat turun aplikasi WatchABC di sini:

Aplikasi Video & Audio Digital ABC DOWNLOAD

4. XFINITY TV Go

Sekiranya anda adalah pelanggan TV berbayar dan anda memiliki TV XFINITY, ini bermakna anda harus memuat turun aplikasi ini. Aplikasi XFINITY TV Go dapat membantu anda menonton rancangan TV yang anda suka di mana sahaja dan bila-bila masa, termasuk saluran premium seperti HBO. Sama seperti yang lain, anda mesti melanggan kandungan TV ini sebelum anda dapat mengakses rancangan tersebut.

Ayuh muat turun XFINITY TV Pergi ke sini:

Comcast Media Interaktif Video & Audio Aplikasi DOWNLOAD

5. HBO PERGI

Sekiranya anda peminat Game of Thrones, True Blood, dan Boardwalk Empire, anda sudah tahu saluran premium yang dipanggil HBO ini? Salah satu saluran terlaris di blockbusters kerana rancangannya yang premium dan berkualiti tinggi. Pasti sangat menjengkelkan apabila rancangan yang kita ikuti ketinggalan kerana ada aktiviti lain kaaan? Oleh itu, anda harus memuat turun HBO GO, jadi anda tidak akan kehilangan satu rancangan kegemaran anda walaupun anda tidak lagi duduk di depan TV. Aplikasi praktikal ini boleh anda muat turun di telefon atau tablet Android anda.

Teruskan menonton Game of Thrones di sini:

Aplikasi Video & Audio Home Box Office Inc. MUAT TURUN

6. Netflix

Siapa yang tidak mengenali Netflix? Program TV yang menyediakan rancangan berkualiti kini anda dapat menonton di mana sahaja dan bila-bila masa. Dengan melanggan Netflix, anda akan dapat mengakses ratusan rancangan TV terpilih dari pelbagai rangkaian. Jangan lupa ada juga program asli dari Netflix seperti House of Cards, Marvel's DareDevil, Marco Polo, dan lain-lain. Tunggu apa lagi? Langgan Netflix dengan pantas untuk menikmati persembahannya.

Jangan lupa memuat turun Netflix di sini, ok:

Aplikasi Hiburan Netflix, Inc. MUAT TURUN

Artikel Berkaitan