Cara Mengaktifkan Tong Sampah di Android

Dengan aplikasi ini, anda dapat memulihkan fail yang telah anda hapus di telefon pintar anda. Ini adalah cara memulihkan fail yang dipadam

Siapa namanya manusia tentu tidak terlepas dari kesalahan nama. Contohnya, anda secara tidak sengaja memadam fail penting pada telefon pintar anda. Pasti anda segera panik dan bingung, apa lagi jika tidak ada fail sandaran yang anda simpan di komputer riba atau telefon pintar anda yang lain.

Nasib baik bagi anda yang mengalami perkara-perkara yang tidak selesa seperti itu, kerana ternyata anda dapat mengetahui mengembalikan fail yang dihapus secara tidak sengaja. Kaedahnya juga agak mudah. Anda hanya perlu memuat turun aplikasi tong sampah di Android.

BACA JUGA
  • 10 Perisian Pemulihan Data Terbaik untuk Memulihkan Data yang Dihapus
  • Kaedah Mudah Membuat Tong Kitar Semula di Android
  • Sekiranya Kita Membuang Bloatware pada Telefon Pintar Android?

Cara Mengaktifkan 'Tong Sampah' di Android

Terima kasih aplikasi tong kitar semula Android yang disebut Dumpster yang boleh anda muat turun di Google Play. Kerana dengan aplikasi ini, anda dapat memulihkan fail yang telah anda hapus di telefon pintar anda. Ini adalah cara memulihkan fail yang dihapus melalui aplikasi Dumpster .

MUAT TURUN Aplikasi Produktiviti Baloota
  1. Selepas anda memuat turun Dumpster , jika anda tidak sengaja memadam fail pada telefon pintar anda, yang perlu anda lakukan hanyalah membuka aplikasi .

  2. Tunggu sehingga aplikasi Dumpster selesai mengimbas memori anda sehingga menemui fail yang telah dihapuskan.

  1. Setelah fail yang telah anda hapus berjaya diimbas, ketuk fail yang ingin anda pulihkan.
  1. Pilih Pulihkan.
  1. Yeaaaay! Fail yang anda hapus telah dikembalikan ke telefon pintar Android anda.

Nah, itulah cara mengaktifkan tong kitar semula di Android. Anda juga dapat meningkatkan ** Dumpster ke versi premium ** dengan beberapa fitur tambahan, seperti membuang iklan , mengubah tampilan Dumpster anda , dan mengunci fitur aplikasi ini sehingga tidak ada orang lain yang dapat mengakses aplikasi ini.

Artikel Berkaitan