10 Permainan Android Terkini dan Terbaik pada bulan Disember 2015

Seperti biasa pada awal bulan kami akan memberikan senarai permainan TERBARU yang juga merupakan permainan TERBAIK dan anda boleh bermain secara PERCUMA di telefon pintar Android anda. Ingin tahu? Berikut adalah 10 Permainan Android Terkini dan Terbaik pada bulan Disember

Seperti biasa pada awal bulan kami akan memberikan senarai permainan TERBARU yang juga merupakan permainan TERBAIK dan anda boleh bermain secara PERCUMA di telefon pintar Android anda. Permainan ini kebanyakannya berukuran di bawah 100 MB, tetapi itu tidak bermaksud permainan berikut tidak mempunyai grafik yang menakjubkan untuk dimainkan. Ingin tahu permainan apa yang akan kami tunjukkan? Berikut adalah 10 Permainan Android Terkini dan Terbaik pada bulan Disember 2015.

Permainan berikut mungkin berusia satu atau dua bulan, tetapi tentu saja ia masih disertakan sebagai permainan baru yang belum berakhir jika anda bermain pada bulan Disember 2015. Dengan pembangun terkenal, seperti FT Games with Zombie Frontier 3 dan Electronic Arts with Star games Wars: Galaxy of Heroes, permainan Android terbaru dan terbaik ini sesuai untuk menghiasi telefon pintar anda. Permainan ini juga sesuai untuk menemani anda jika anda masih bujang atau anda boleh terus maju jika anda tidak dapat bergerak dari kehancuran : D # ketawa .

BACA JUGA
  • 6 Permainan Paling sukar untuk ditonton di JalanTikus

10 Permainan Android Terkini dan Terbaik pada bulan Disember 2015

1. Star Wars: Galaxy of Heroes

Cuba bangkitkan peminat Star Wars yang hebat? Menyambut filem Star Wars terbaru, Electronic Arts nampaknya menyajikan permainan RPG bertema Star Wars iaitu Star Wars: Galaxy of Heroes. Kumpulkan tokoh Star Wars kegemaran anda, seperti Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader, dan lain-lain, dari setiap era kemudian kalahkan musuh anda dalam pertempuran kepahlawanan gaya RPG. Bina pasukan yang hebat dan racik strategi terbaik untuk memenangkan pertempuran di pelbagai lokasi terkenal untuk menjadi hologame yang paling legenda di galaksi!

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat Disember 2015, Star Wars: Galaxy of Heroes di sini:

DOWNLOAD Permainan RPG

2. Zombie Frontier 3

Bab seterusnya Zombie Frontier FPS Saga telah muncul! Virus membawa kekacauan di dunia dan Zombi berkeliaran. Sebagai seorang yang masih hidup, telah menjadi kewajiban untuk mempertahankan diri melalui tahap yang mencabar terhadap Zombies. Zombie Frontier 3 adalah permainan FPS dari pembangun yang sama dengan permainan Zombie Frontier dan Zombie Assault: Sniper . Tingkatkan kemahiran anda sebagai tentera dan bunuh musuh sebanyak mungkin. Jangan lupa untuk meningkatkan kemampuan senjata anda untuk kekuatan yang lebih besar. Sekiranya anda seorang pemain permainan yang menyukai permainan FPS seperti Call of Duty, Dead Trigger, atau Brothers in Arms, maka Zombie Frontier 3 adalah pengembaraan anda yang seterusnya.

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat Disember 2015, Zombie Frontier 3 di sini:

Permainan Menembak FT Games DOWNLOAD

3. Tindakan Krisis

Anda pasti pernah membaca artikel JalanTikus mengenai Crisis Action, bukan? Jika anda tidak dapat membaca artikel Crisis Action SEA, Game "Point Blank" adalah Smartphone Android . Crisis Action Game termasuk dalam genre permainan FPS, permainan ini sudah tentu siap untuk menghiburkan pemain dengan aksi yang mempesona. Crisis Action menghadirkan kesan dan permainan interaktif yang cukup berkualiti dalam kategori permainan Android FPS. Terdapat juga kedai untuk anda menaik taraf senjata anda dan juga senjata lain yang anda gunakan seperti topi keledar dan rompi.

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat Disember 2015, Crisis Action di sini:

Permainan Menembak permainan wira DOWNLOAD

4. Bunuh Shot Bravo

Masih dalam dunia permainan FPS, kami mempunyai permainan Android terbaru dan terbaik. Kill Shot Bravo adalah salah satu permainan Android FPS terbaru yang boleh anda mainkan. Lengkapkan diri anda dengan senjata yang mematikan seperti pembunuh sniper, senapang serangan, mesingan, dan peralatan ketenteraan terkini untuk menyelesaikan misi pertempuran di wilayah musuh rahsia. Menyediakan lebih daripada 200 misi. Anda akan dilatih untuk menjadi askar khas dan menavigasi misi rahsia ke seluruh dunia untuk menghilangkan kekuatan musuh yang menghancurkan keamanan dunia.

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat pada bulan Disember 2015, Kill Shot Bravo di sini:

Permainan Menembak Hothead Games DOWNLOAD

5. Mogok Bergerak

Adakah anda ingin menjadi wira seperti filem Arnold Schwarzenegger in Action? Ya awak boleh! Hanya bermain dalam permainan perang moden yang baru - Mobile Strike! Bina pangkalan, kawal tindakan, dan uji kekuatan elit anda terhadap musuh di medan perang! Dengan kenderaan dan senjata terkini yang tersimpan di gudang senjata anda. Mobile Strike menguji kemampuan anda untuk melancarkan perang taktikal dan siapa yang paling pintar.

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat Disember 2015, Mobile Strike di sini:

Permainan Strategi Perang Epik DOWNLOAD

6. LINE: ONE PIECE TreasureCruise

Sebelum ini, JalanTikus pernah membincangkan mengenai permainan One Piece Treasure Cruise yang dibuat oleh Bandai Namco, kini permainan ini diambil alih oleh LINE untuk menjadi LINE: ONE PIECE TreasureCruise yang masih mempunyai permainan yang sama dengan permainan sebelumnya. Bentuk kru lanun anda sendiri dan angkat layar untuk pengembaraan! Gunakan kawalan sentuh mudah tetapi boleh menghasilkan kombo yang luar biasa! Setiap watak dalam permainan One Piece terbaik ini mempunyai kebolehan khas yang unik yang menjadikan pertempuran lebih menarik. Untuk lebih jelasnya, anda boleh membaca artikel 6 Permainan Android One Piece Terbaik dan Percuma untuk Anda Mainkan .

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat Disember 2015, LINE: ONE PIECE TreasureCruise di sini:

LINE Corporation Adventure Games DOWNLOAD

7. Pemakan Iblis

Permainan yang menarik dengan grafik sederhana dan kawalan yang mudah. Tembak dan hancurkan semua Iblis yang menghampiri. Tingkatkan senjata anda ke langkah demi langkah dengan lebih mudah dalam permainan ini! Grafik permainan Devil Eater adalah nuansa kartun sederhana, tetapi itu tidak bermaksud ia adalah kelemahan. Grafik dinamik menjadikan Devil Eater sesuai dimainkan oleh anda yang gemar menembak permainan. Anda tidak akan bosan bermain permainan ini kerana akan selalu ada Iblis baru yang lebih kuat dari sebelumnya. Sebenarnya, ada bos yang sedia menanti anda!

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat pada bulan Disember 2015, Devil Eater di sini:

Muat turun PermainanLengkapkan

8. Pemburu Demong 2

Demong Hunter 2 adalah Game Aksi No.1 di Taiwan, Thailand, Singapura dan Korea, sekarang di Indonesia. Mulakan pengembaraan baru anda dengan aksi yang lebih kuat, cerita yang lebih mendalam, lebih banyak pentas dan watak khas! Rasakan keseronokan penuh aksi dengan mekanisme kawalan yang sederhana namun canggih. Kalahkan Demong dan kembalikan kedamaian dengan Pemburu! Ikuti senario baru yang telah ditingkatkan dengan banyak Permintaan Pemain Tunggal dan ikuti sistem Raid yang baru. Jangan lupa bergabung dengan rakan dan hancurkan Demong! Nasib Hunter berada dalam kawalan anda!

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat Disember 2015, Demong Hunter 2 di sini:

Permainan Aksi Zepetto Co. MUAT TURUN

9. SEMUANYA

Lupakan seketika kehidupan bandar yang sibuk, melarikan diri ke dunia pertanian yang damai dan nikmati semua keseronokan. Urus dan jaga tanaman dari ladang anda sebagai bahan untuk pemintalan dan pembuatan! Uruskan kedai anda sendiri dan hasilkan semua jenis makanan dan minuman yang boleh dinikmati. Lengkap dengan perincian gambar. Temui kumpulan petani kami yang menarik dan banyak pilihan harta tanah untuk menghidupkan ladang dan kampung anda. Reka bandar anda dengan objek yang tidak terkira banyaknya untuk menyatakan idea anda!

Muat turun permainan Android terkini dan terhebat Disember 2015, SEMUA DI SINI di sini:

Permainan FLERO GAMES Co., Ltd. MUAT TURUN

10. Blossom Blast Saga

Permainan terbaru dengan tampilan dan konsep baru hadir untuk menghadirkan kegembiraan dalam permainan saga seperti Candy Crush Soda Saga dan Frozen Fall. Walau bagaimanapun, Blossom Blast Saga hadir dengan kemas kini dan inovasi yang lebih baik. Dalam permainan ini ada bunga yang saling mengacak dan ada yang diurutkan, anda hanya perlu menggerakkan jari anda sesuai dengan bunga yang dapat dihubungkan tanpa gangguan.

Muat turun permainan Android terbaru dan terhebat Disember 2015, Blossom Blast Saga di sini:

Teka-teki Permainan King DOWNLOAD

Artikel Berkaitan