Sadis! Kisah Di Sebalik Video Seks Pedofil Web Deep Destruction

Video Bilik Merah walaupun sangat kejam dan mengerikan, tetapi nampaknya ada yang lebih sadis. Video yang lebih sadis adalah video Daisy Destruction. Ingin tahu?

Salah satu video web dalam yang paling terkenal dan mengerikan, Bilik Merah. Jaka telah membincangkannya, video ini adalah siaran langsung melalui internet untuk menyeksa mangsa. Penonton boleh memilih sama ada mereka ingin diseksa.

Video Bilik Merah walaupun sangat kejam dan mengerikan, tetapi nampaknya ada yang lebih sadis. Video yang lebih sadis adalah video Daisy Destruction. Ingin tahu?

BACA JUGA
  • Ngeri! Kisah Tragis Di Sebalik Video Web Dalam 'Hamburger Lady'
  • Ngeri! Kisah Tragis Ini Di Sebalik Video Video Merah Dalam 'Bilik Merah'
  • Ngeri! Kisah Tragis Ini Di Sebalik Video Dalam 'Jeff The Killer'

Bilik Merah Yang Sangat Sadis Di Luar Sebab

Sumber gambar: Gambar: Temu Bual Rawak

Video Destruction Daisy umumnya sama dengan video Red Room, hanya mangsa adalah kanak - kanak kecil berusia 5 hingga 14 tahun. Pelaku secara amnya mencari mangsa dengan menculik atau mengadopsi anak-anak yang ditinggalkan.

Penyeksaan yang dialami oleh para korban berbeza-beza, semuanya bergantung pada urutan penonton. Sebilangannya diperkosa secara normal, melekap dari mata mereka hidup-hidup, membakar kemaluan mereka, meletakkan binatang di kemaluan mereka, dimutilasi hidup dan yang lain semuanya dilakukan sehingga mangsa meninggal dunia.

Yang paling mencengkam jika anda melihat video Daisy Destruction, ekspresi dan jeritan mangsa sangat tidak bersalah. Dengan ekspresi tidak bersalah, mangsa menghadapi siksaan kejam selama berhari - hari dan berminggu - minggu . Tidak jarang mangsa juga terpaksa mempunyai ekspresi gembira atau ketawa ketika diseksa.

Kejadian Sebenar Dan Pelaku Sudah Tergoncang

Sumber gambar: Gambar: Surat Harian

Salah seorang pelakon yang membuat video Red Room dan Daisy Destruction, iaitu Peter Gerard Scully . Sejak videonya tersebar luas di internet, dia langsung menjadi permainan FBI, dan akhirnya sekarang telah ditangkap.

Terdapat sesuatu yang menarik untuk dipetik di sini, yang bermaksud bahawa video Red Room dan Daisy Destruction adalah nyata dan berlaku. Dan tidak dapat dinafikan bahawa ada kemungkinan besar ada pelakon lain yang masih berlakon di luar sana, memandangkan perkhidmatan Red Room di Deep Web masih sibuk hari ini.

Video: Pemusnahan Daisy

Tidak ada terlalu banyak rakaman mengenai video Daisy Destruction, ia mungkin dipadam di internet kerana terlalu sadis dan mangsa adalah seorang kanak-kanak. Beberapa rakaman adalah seperti berikut ...

LIHAT ARTIKEL

Sungguh tidak dapat menolong berfikir, kanak-kanak kecil yang tidak bersalah diseksa dengan begitu kejam. Bayangkan saja Jaka tidak boleh, jika dia melihatnya akan menyakitkan. Apa pendapat anda, adakah tingkah laku seperti ini tidak dapat dimaafkan?

Oh ya, pastikan anda juga membaca artikel yang berkaitan dengan video atau penulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Lard

Artikel Berkaitan