Cara Muat turun Aplikasi Berbayar di Play Store Tanpa Membelanjakan Wang

melalui artikel berikut, kami akan memberikan petua berkesan sehingga anda dapat mencuba aplikasi berbayar di Google Play Store secara percuma. Sedia? Inilah langkah-langkahnya.

Adakah anda ingin mencuba permainan atau aplikasi tertentu di Google Play Store tetapi dalam versi berbayar? Jangan ragu untuk membeli aplikasinya, tetapi takut jika ternyata aplikasi itu jelek atau tidak seperti yang anda mahukan.

Jangan risau, melalui artikel berikut, kami akan memberikan petua hebat sehingga anda dapat mencuba aplikasi berbayar di Google Play Store secara percuma . Sedia? Berikut adalah langkah-langkah mengenai Cara Memuat turun Aplikasi Berbayar Play Store.

BACA JUGA
  • Ralat Gedung Google Play? Inilah jalan penyelesaiannya
  • Cara Menyelesaikan Kesalahan 905 Semasa Mengakses Google Play Store
  • [KEMASKINI] Cara Memperbaiki Sambungan Gedung Google Play dengan Mudah

Cara Muat turun Aplikasi Gedung Play Berbayar secara Percuma

  • Untuk memuat turun Aplikasi Berbayar Play Store, buka halaman aplikasi berbayar atau permainan yang ingin anda cuba secara percuma. Untuk petua ini, mari cuba permainan popular yang disebut League of Stickman. Tekan butang dengan harga permainan, kemudian muncul pop timbul yang mengandungi perincian tentang cara membeli dan butang Beli . tekan butang Beli .

  • Bagi anda yang menggunakan operator Telkomsel atau XL, aplikasi atau permainan boleh dibeli menggunakan kredit yang ada.

  • Sekiranya ya, tunggu sehingga muat turun selesai.

  • Permainan yang telah dimuat hanya dapat dimainkan selama dua jam sebelum tidak dapat dikembalikan .

  • Sekiranya anda berpuas hati dengan permainan atau aplikasi yang anda cuba dan ingin mengembalikan kredit yang sebelumnya digunakan, maka anda hanya perlu membuka semula Google Play Store . Di dalamnya, menu bar sisi, dan pilih Akaun Saya . Terdapat Sejarah Pesanan aplikasi atau permainan yang telah anda beli. Tekan butang Bayaran Balik . Beberapa saat kemudian kredit anda akan kembali dan akhirnya anda boleh mencuba aplikasi atau permainan secara percuma.

Bonus

Sekiranya anda ingin menyimpan APK dari aplikasi berbayar atau permainan yang telah anda coba, setelah memasang aplikasi, cobalah menggunakan Root Explorer dan masukkan folder Data . Di dalamnya akan ada fail APK dari semua aplikasi yang telah anda pasang. Salin fail APK yang dikehendaki ke folder lain di luar folder Data. Anda boleh menggunakan APK kemudian.

Bagaimana untuk Sangat mudah betul. Sekarang akhirnya anda boleh mencuba sebarang aplikasi dan permainan berbayar di Google Play Store secara percuma. Sekiranya anda berminat dengan aplikasi tersebut, mungkin akan membelanjakan sedikit wang untuk pemaju yang dengan susah payah membuatnya. Selamat mencuba Cara Muat turun Aplikasi Berbayar Play Store!

Pemuat turun & Internet Aplikasi Google Inc. MUAT TURUN

Artikel Berkaitan