4 fungsi Penyu dalam Mobile Legends

Penyu adalah raksasa besar dengan bentuk seperti penyu di Mobile Legends.

Penyu adalah raksasa besar dengan bentuk seperti penyu di Mobile Legends. Dalam pertandingan Mobile Legends, Turtle sering dipertandingkan oleh dua pasukan yang bersaing. Namun, apa fungsi Penyu itu?

Nah, kali ini Jaka akan membincangkan 4 fungsi Penyu yang harus anda ketahui . Adakah anda ingin tahu? Mari segera merujuk kepada perkara berikut termasuk:

BACA JUGA
  • Infinite Warfare Dibully, CoD Mempersembahkan Siri Perang Dunia Kedua!
  • Tuhan, Permainan Stim Paling Kontroversi Sepanjang Masa?
  • 6 Kotak Pasir Terbaik atau Permainan Dunia Terbuka Untuk Peranti Android

4 fungsi Penyu dalam Mobile Legends

1. Dapatkan ekspo yang sangat besar kepada pasukan

Sekiranya pasukan kami dapat membunuh Turtle dalam perlawanan Mobile Legends, pasukan kami akan mendapat 150 emas untuk setiap wira dalam pasukan kami. Ini pasti menjadikan pengalaman kita akan meningkat dan akan lebih unggul daripada emas dan tahap daripada musuh.

2. Menjadikan pasukan lebih kaya daripada musuh

Dengan mendapatkan Penyu, kita akan unggul dalam emas. Ini kerana pasukan kami mendapat 150 emas setelah membunuh Penyu dan musuh tidak mendapatkannya. Dengan kenaikan emas itu pasti menjadikan pasukan kita lebih kaya daripada musuh sehingga kita dapat membeli barang dengan lebih cepat.

3. Mempunyai kerosakan yang lebih besar daripada musuh

Kami juga akan mengatasi item tersebut sekiranya pasukan kami mendapat Penyu. Selalunya musuh akan kehilangan barang kerana kita dapat membeli barang dengan lebih cepat dengan kenaikan emas. Dengan kelebihan barang-barang ini, pasukan kami akan melakukan lebih banyak kerosakan daripada musuh. Ini kerana musuh belum dapat membeli barang yang telah dibeli oleh kami.

4. Sangat berpengaruh pada kemenangan pasukan

Selalunya, pasukan terbaik dalam Mobile Legends akan bertanding untuk Penyu pertama dan Penyu kedua . Walaupun emas yang diperoleh agak banyak, tetapi ia akan mempengaruhi perjalanan perlawanan. Dengan peningkatan exp dan emas, tentunya, sangat mempengaruhi kemenangan pasukan.

Sekarang, itu 4 fungsi Penyu di Mobile Legends . Ia benar-benar berkesan sekiranya kita mengetahui maksud Penyu. Itu sahaja dari Jaka. Semoga bermanfaat.

Artikel Berkaitan