8 permainan paling sukar di Android yang pasti akan membuat anda kecewa

Adakah benar bahawa permainan semasa tidak begitu mencabar? Bukan bermain permainan dengan kemahiran, tetapi dengan wang. Di sini Jaka suka 8 permainan paling sukar di Android yang pasti akan membuat anda kecewa.

Siapa kata permainan adalah media hiburan yang paling berkesan untuk menghilangkan tekanan? Sekiranya anda berpendapat bahawa permainan hanya tertumpu pada perkara yang menyeronokkan dan tidak memerlukan kemampuan otak untuk memainkannya, saya fikir anda harus berfikir semula. Kenapa? Permainan adalah cabaran yang mesti ditaklukkan, nama cabarannya pasti mengecewakan kita terlebih dahulu.

Sebilangan orang berpendapat, adanya IAP atau pembelian barang yang dijual dalam aplikasi, menjadikan permainan tidak terlalu mencabar. Bukan bermain permainan dengan kemahiran , tetapi dengan wang . Melaporkan dari PhoneArena, terutama bagi anda yang menyukai cabaran berikut Jaka menyajikan 8 permainan paling sukar di Android dan iOS. Rasa kecewa dan nikmati pengalaman bermain yang sebenar.

BACA JUGA
  • 5 Permainan Teka-teki Android yang Paling Keras dan Dijamin untuk Membuat Kepala Anda Pusing
  • 6 Permainan Paling sukar untuk ditonton di JalanTikus
  • 4 Permainan Jadul Lama yang Sangat Sukar Diperhatikan

8 Permainan Paling Keras di Android yang Pasti Membuat Anda Frustasi

1. Di luar sana: Edisi Omega

Melangkah ke angkasa seperti mimpi di siang hari, sudah pasti kebanyakan kita tidak akan pernah dapat menjelajah ruang angkasa. Bagi anda yang ingin menjadi angkasawan, anda harus mencuba permainan berikut. Di luar sana: Edisi Omega adalah permainan simulasi yang menjadikan anda sebagai angkasawan yang tersesat di ruang angkasa, permainan simulasi tidak dapat dipasarkan kerana menggabungkan permainan bertahan dengan elemen strategi yang sangat mencabar dan pastinya membuat anda kecewa. Siapkan bekalan bahan bakar, silinder oksigen, dan nadi Rp 76,000 untuk bermain Di luar sana: edisi Omega sekarang.

Muat turun di luar sana: Edisi Omega, Android dan iOS.

2. Bilik Tiga

Permainan yang paling sukar di Android berikutnya adalah The Room Three , yang merupakan permainan teka-teki berdasarkan penyelesaian ruang dan objek yang memaksimumkan penggunaan kontrol pada perangkat mudah alih. Secara keseluruhan, The Room Three adalah hiburan mudah alih premium yang tidak akan mengecewakan dan pasti akan membuat anda pening. Inti permainan dari siri The Room itu sendiri lebih kurang sama dengan permainan petualangan klasik yang dilancarkan di PC, hanya tanpa penyampaian cerita panjang lebar dan lebih tertumpu pada aspek menyelesaikan teka-teki. Mencabar? Sediakan poket Rp 75,000 .

Muat turun The Room Three, Android dan iOS.

3. Heksagon Super

Super Hexagon adalah permainan yang sederhana tetapi sangat sukar. Anda akan bertindak sebagai segitiga kecil di tengah-tengah skrin dengan paksi tengah berbentuk heksagon skrin. Kemudian, pelbagai garis atau segi enam yang terbuka di satu sisi akan menuju ke paksi pusat di mana anda berada. Tugas anda adalah mencari jurang sehingga mereka tidak terkena garis atau objek yang akan menghampiri anda. Sekiranya anda terkena sekali, maka permainan akan berakhir dan harus mengulanginya dari awal. Berminat? Sediakan kredit Rp 39,000 .

Muat turun Super Hexagon, Android dan iOS.

4. Tolong, Jangan Sentuh Apa-apa

Kadang-kadang jika kita dilarang, itu membuat kita penasaran. Apa yang akan anda lakukan jika anda melihat butang merah besar dengan peringatan bahawa anda tidak boleh menyentuhnya? Itulah permainan asas dalam permainan Tolong Jangan Sentuh Apa-apa . Anda akan menghadapi teka-teki tentang mencari kombinasi kunci yang tepat. Dengan memerhatikan dan menyentuh pelbagai bahagian meja di hadapan anda, anda dapat memunculkan pelbagai butang tersembunyi, yang masing-masing mempunyai fungsi misteri. Berminat? Harganya ialah Rp 15,000 .

Muat turun Tolong, Jangan Sentuh Apa-apa, Android dan iOS.

5. Dungeon Pixel

Bersedia untuk mati. Mati lagi dan lagi. Kelaparan hingga mati, diracun atau mati akibat dicakar oleh ketam raksasa. Pixel Dungeon adalah permainan RPG sumber terbuka yang dilakukan oleh programmer tunggal Watabou dan diilhamkan oleh templat permainan roguelike klasik seperti Brogue . Permainan ini percuma dan hingga kini telah ada 25 spinoff dari Pixel Dungeon, yang masing-masing mempunyai peraturan tersendiri untuk menjadikannya unik dibandingkan dengan versi biasa.

Muat turun Pixel Dungeon, Android dan iOS.

6. VVVVVV

VVVVVV adalah permainan yang sangat sukar, popularitinya telah meroket kerana kejayaan menimbulkan kekecewaan bagi sesiapa yang memainkannya. Dalam permainan platformer 2D ini, anda bermain sebagai kapten Viridian yang terperangkap dalam dimensi super ganjil, di mana anda harus menyelamatkan seluruh kru pada 8 tahap yang telah disediakan. Dengan kesederhanaan permainan dan visual yang sekilas menyerupai permainan DOS, VVVVVV sendiri mendapat penghargaan untuk tahapnya dan tahap kesukaran sangat tinggi. Sebelum ini siapkan Rp 38,000 dan apa sahaja yang berlaku, anda harus bersabar untuk bermain permainan ini.

Muat turun VVVVVV, Android dan iOS.

7. Tahap Itu Lagi 1, 2, dan 3

Permainan yang paling sukar berikutnya adalah Tahap Lagi 1, 2, dan 3. Seperti permainan teka-teki untuk melarikan diri dari bilik, di mana anda harus mencari kuncinya terlebih dahulu. Dalam versi 1 dan 2, tahap kesukaran lebih kurang sama. Tetapi di tingkat 3, anda akan menemui lebih banyak kesukaran. Nasib baik, pemaju cukup baik untuk memasukkan sedikit petunjuk. Permainan ini percuma, tetapi anda tidak semestinya memahaminya.

Permainan Teka-teki IamTagir MUAT TURUN

8. 2 buah kereta

Bolehkah anda melakukan multitasking? Mungkin juga tidak. Otak manusia dirancang untuk memberi tumpuan hanya pada satu pekerjaan pada satu masa. Inilah sebab mengapa membuat permainan game 2 begitu sukar untuk dimainkan. Walaupun permainannya sederhana, anda harus mengelakkan kontak dan mengumpulkan bulatan. Walau bagaimanapun, anda mesti memandu dua kereta yang berada di lorong yang berbeza pada masa yang sama. Ia pasti rumit, cubalah sendiri. Permainan ini percuma.

Muat turun 2 kereta, Android dan iOS.

Itulah 8 permainan paling sukar di Android , dijamin membuat anda kecewa dan telah diperhatikan. Sudah tentu, selera orang berbeza. Terdapat mereka yang suka permainan ringan, berat atau sederhana. Anda termasuk dalam kumpulan mana?

Artikel Berkaitan