Rahsia Global Teratas! Cara Mendapatkan Mata Pertempuran ML Dengan Cepat

Mahu membeli banyak wira tidak perlu menunggu untuk menabung cukup lama? Di sini Jaka memberikan petua bagaimana mendapatkan poin pertempuran dengan pantas di Mobile Legends.

Mobile Legends. Tidak dapat dinafikan bahawa ia adalah salah satu permainan MOBA yang paling popular pada masa ini. Berjuta-juta pemain bersaing untuk menjadi yang terbaik sehingga mereka berada di senarai teratas global!

Salah satu ciri pemain pro peringkat tertinggi global adalah mempunyai banyak intan dan titik pertempuran. Oleh kerana Jaka sering memberikan petua berlian, kali ini gilirannya untuk memberi petua tentang cara mendapatkan poin pertempuran dengan cepat di Mobile Legends .

BACA JUGA
  • Cara Menghapus Secara Tetap Akaun Legenda Mudah Alih di Android
  • RIP Mobile Legends! 5 Permainan Alternatif Apabila Anda Bosan Bermain ML
  • Cara Cepat Menukar Akaun Legenda Mudah Alih Tanpa Tahap 8

Cara Pantas untuk Mendapatkan Battle Point Mobile Legends

Battle Point (BP) atau juga sering disebut emas memang menjadi salah satu aset berguna untuk pemain Mobile Legends. Sama boleh digunakan untuk 'berbelanja', sebenarnya titik pertempuran juga tidak kurang pentingnya daripada berlian walaupun nampaknya lebih mudah diperoleh.

Kepentingan Battle Point dalam Mobile Legends

Seperti yang disebutkan oleh Jaka sebelumnya, titik pertempuran adalah aset penting bagi anda dalam Mobile Legends. Dengan jumlah yang mencukupi, anda boleh membeli dan mendapatkan pahlawan yang anda impikan atau lambang untuk memperkuatkan anda dalam permainan.

Permainan Moonton DOWNLOAD

Anda sememangnya boleh mendapatkannya setiap hari. Walaupun hanya dengan memasuki permainan, anda akan diberi puluhan mata pertempuran. Tetapi itu sahaja tidak cukup untuk menghasilkan banyak titik pertempuran. Sebenarnya, mempunyai banyak titik pertempuran dalam masa yang singkat dapat sangat membantu anda meningkatkan kemahiran ML anda. Secara lalai, anda boleh membeli wira dan lambang terbaru dan terkuat yang dapat meningkatkan prestasi.

Cara Pantas untuk Memperoleh Pertandingan Pertarungan Pertarungan Mobile Legends vs AI

Kali ini, Jaka akan berkongsi salah satu kaedah unik yang boleh anda gunakan sebagai salah satu kaedah cepat untuk mendapatkan mata pertempuran ML. Kaedah ini diilhamkan oleh salah satu pemain global teratas, Oura dari EVOS. Tonton video ini terlebih dahulu.

Cara yang dilakukan Oura adalah bermain Brawl Match menentang AI alias komputer dan anda boleh mendapatkan mata pertempuran dengan cepat alias dalam masa yang singkat. Untuk maklumat lebih lanjut, ikuti langkah-langkah lengkap di bawah:

  • Dalam paparan utama Mobile Legends, pilih padanan alias dalam mod VS AI . Sekiranya anda biasanya memilih Mod Klasik atau Peringkat untuk mendapatkan banyak mata pertempuran, kali ini anda disyorkan untuk memilih perlawanan dengan komputer.
  • Dari tiga pilihan yang ada, maka anda hanya memilih BRAWL . Pertarungan itu sendiri adalah perlawanan yang dapat anda selesaikan dengan cepat, kerana memang hanya satu jalan yang digunakan dalam pertandingan mod ini.
  • Bagi anda yang biasa bermain Classic atau Ranking, anda tidak akan menghadapi kesukaran dalam Brawl Match vs AI. Selesaikan sebanyak mungkin lawan dan hancurkan menara mereka secepat mungkin untuk memenangi perlawanan. Dalam contoh dalam video, anda hanya memerlukan purata 3-4 minit untuk menyelesaikan pertandingan ini.

  • Setelah anda memenanginya, secara automatik anda akan mendapat sejumlah mata pertempuran. Terus melakukan perlawanan dalam mod itu berulang kali. Dengan hanya kurang dari 5 minit, anda dapat memperoleh banyak mata pertempuran daripada bermain Classic atau Ranking.

LIHAT ARTIKEL

Cara Alternatif Pantas untuk Mendapatkan Battle Point Mobile Legends

Sebagai tambahan kepada kaedah di atas, sebenarnya masih ada beberapa cara untuk mendapatkan poin pertempuran Mobile Legends dengan cepat. Berikut adalah beberapa kaedah alternatif:

1. Rajin Membuka Dada

Rajin-rajinlah membuka dada setiap kali memasuki permainan Mobile Legends. Sebaliknya, membuka dada menjadi tumpuan utama anda ketika pertama kali memasuki Mobile Legends. Walaupun tidak sehebat menyelesaikan pertandingan, titik pertarungan tentunya berguna untuk menambah wang simpanan anda.

2. Gunakan Kad BP Berkembar

Anda boleh menggunakan Kad BP Berkembar jika anda benar-benar mahu fokus mengumpulkan banyak mata pertempuran. Anda boleh membelinya dengan menggunakan berlian. Seperti namanya, ciri ini dapat menggandakan pemerolehan titik pertempuran anda. Kaedah ini juga harus digunakan semasa bermain Brawl Match vs AI.

3. Kaedah Lain

Masih ada beberapa kaedah alternatif lain untuk mengumpulkan banyak titik pertempuran. Anda mesti memastikan skor kredit anda sentiasa tinggi kerana ia akan mempengaruhi pemerolehan mata pertempuran. Selebihnya, anda cukup rajin alias sering bermain dan menyelesaikan Pencapaian yang akan diberi ganjaran.

BONUS! Mempunyai Banyak Titik Pertempuran dan Berlian dalam Sekejap

Sebagai tambahan kepada cara cepat di atas bersama dengan beberapa alternatifnya, Jaka akan memberi anda cara bonus lain untuk memiliki banyak titik pertempuran dan berlian dalam sekelip mata! Anda hanya memerlukan aplikasi bernama Gems Mobile Legends Simulator di bawah.

DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

Cukup dengan memasang aplikasi di atas, langkah seterusnya yang perlu anda lakukan adalah membuka aplikasi. Sekiranya ada, segera log masuk ke akaun Mobile Legends anda. Lihat perubahan dalam akaun anda dalam sekelip mata! Anda kemudian boleh memaparkannya kepada rakan anda.

Itulah petua dari Jaka tentang cara mendapatkan poin pertempuran dengan pantas di Mobile Legends. Sekarang, anda dapat berjimat dengan lebih cepat untuk membeli wira yang anda impikan. Bukan hanya satu, anda bahkan boleh menjadi pengumpul wira tanpa perlu menunggu atau menghabiskan masa yang lama. Semoga berjaya!

Baca juga artikel mengenai Permainan atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan