Muat turun Aplikasi Codashop Pro Terkini, Dapatkan Berlian Percuma!

Perlukan berlian percuma untuk permainan Freefire atau Mobile Legends? Cuba muat turun aplikasi Codashop Pro terbaru yang satu ini!

Adakah anda pernah mendengar nama Codashop ? Sekiranya anda suka bermain permainan Android, anda pasti pernah mendengarnya.

Codashop adalah perkhidmatan untuk menambah pelbagai permainan popular seperti Mobile Legends, Freefire, PUBG Mobile, ke Hago.

Pada mulanya, Codashop hanya tersedia dalam bentuk laman web. Sekarang, anda boleh memuat turun aplikasi Codashop Pro secara percuma!

 • Aplikasi Codashop Pro APK FreeFire
  • Muat turun aplikasi FreeFire Codashop Pro
  • Cara menggunakan aplikasi FreeFire Codashop Pro
 • Aplikasi Codashop Pro Mobile Legends
  • Muat turun aplikasi Codashop Pro Mobile Legends
  • Cara menggunakan aplikasi Codashop Pro Mobile Legends
 • Aplikasi Codashop

  Perkhidmatan Codashop sangat mudah bagi para pemain untuk menambah permainan kegemaran mereka. Lebih-lebih lagi, kaedah pembayarannya sangat berbeza, mulai dari Go-Pay, OVO, Credivo, dan sebagainya.

  Sumber foto: Aplikasi Codashop (melalui Codashop)

  Sekiranya anda mencari aplikasi Codashop di Play Store, anda tidak akan menjumpainya. Oleh itu, Jaka telah menyediakan pautan yang boleh anda muat turun di bawah:

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

  Jaka juga menemui beberapa aplikasi Codashop yang dapat digunakan untuk permainan tertentu. Sebenarnya, anda boleh mendapatkan berlian secara percuma!

  DISCLAIMER : Aplikasi Codashop Pro yang ada di bawah ini bukan versi resmi. Jaka tidak bertanggung jawab apabila terjadi sesuatu dengan akun gamemu.

  Aplikasi Codashop Pro APK FreeFire

  Codashop sudah mempunyai versi aplikasinya sendiri untuk memudahkan kami menambah permainan terkenal. Salah satunya adalah permainan Freefire.

  Sebagai permainan FPS yang cukup popular, FreeFire mempunyai sebilangan besar pemain. Pembangun juga sering melancarkan kulit sejuk terkini.

  Untuk mendapatkan kulit, salah satu caranya adalah dengan membelinya dengan menggunakan berlian. Dengan aplikasi Codashop Pro APK ini, anda boleh mendapatkannya secara percuma!

  Muat turun aplikasi FreeFire Codashop Pro

  Untuk menggunakan aplikasi FreeFire Codashop Pro , anda mesti mempunyai aplikasi terlebih dahulu. Anda boleh memuat turun Codashop Pro APK FF melalui pautan di bawah:

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

  Cara menggunakan aplikasi FreeFire Codashop Pro

  Setelah selesai memuat turun aplikasi Codashop FF, anda boleh mengikuti langkah-langkah di bawah ini untuk dapat menggunakannya.

  Langkah 1 - Benarkan Pasang Aplikasi

  Kerana bukan dari Play Store, anda mesti memastikan bahawa telefon pintar anda telah memberikan akses ke aplikasi yang dimuat turun dari luar Play Store.

  Anda boleh mengaktifkannya dengan pergi ke Tetapan> Keselamatan> Sumber Tidak Diketahui . Aktifkan toogle supaya anda dapat memasang aplikasi ini.

  Langkah 2 - Masukkan Kata Laluan

  Setelah memberi akses, lakukan proses pemasangan aplikasi seperti biasa. Sekiranya ada, buka aplikasi dan masukkan kata laluan penyu Codashop Pro .

  Langkah 3 - Menambah Berlian

  Semasa memasukkan aplikasi, anda mesti memasukkan ID Pengguna akaun FreeFire anda. Kemudian, anda boleh memilih bilangan intan dan kaedah pembayaran.

  Lakukan proses pengesahan dengan memasukkan nombor telefon, maka berlian itu seharusnya masuk ke dalam akaun anda.

  NOTE: Jaka sudah mencoba aplikasi ini dan diamond yang sudah dibeli tidak berhasil masuk ke dalam akun. Coba hubungi developer untuk menyelesaikan permasalahan tersebut.

  Aplikasi Codashop Pro Mobile Legends

  Bukan hanya FreeFire, ada juga aplikasi Codashop Mobile Legends yang sesuai untuk anda sebagai pemain permainan MOBA terbaik.

  Dengan aplikasi ini, anda boleh mendapatkan Diamond Mobile Legends secara percuma!

  Muat turun aplikasi Codashop Pro Mobile Legends

  Pertama, anda mesti memuat turun Codashop Pro ML terlebih dahulu. Cukup klik pautan di bawah:

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

  Cara menggunakan aplikasi Codashop Pro Mobile Legends

  Sekiranya anda telah memuat turun aplikasi, ikuti langkah-langkah menggunakan aplikasi Codashop Pro Mobile Legends di bawah:

  Langkah 1 - Benarkan Akses Aplikasi

  Sama seperti Codashop Pro FreeFire, perkara pertama yang harus anda lakukan ialah memberi kebenaran akses supaya telefon pintar anda dapat memasang aplikasi dari luar Play Store.

  Kaedahnya sama seperti sebelumnya, ya!

  Langkah 2 - Masukkan Kata Laluan dan Kod Premium anda

  Sekiranya ya, masukkan kata laluan Oopet sehingga anda dapat memasukkan aplikasi. Gunakan kod premium 81992 di lajur User ID untuk mendapatkan berlian percuma.

  Langkah 3 - Menambah Berlian

  Sekiranya anda telah melakukan semua langkah di atas, anda boleh memilih bilangan berlian yang anda mahukan.

  Semasa Jaka mencuba, hanya pembayaran melalui XL / Axis yang dapat dilakukan.

  NOTE: Jaka sudah mencoba aplikasi ini dan diamond tidak berhasil masuk ke dalam akun. Coba hubungi developer untuk menyelesaikan permasalahan tersebut.

  Itulah pautan muat turun dan cara menggunakan aplikasi Codashop Pro, aka Codashop premium, untuk permainan Freefire dan Mobile Legends.

  Malangnya, tidak ada yang berjaya ketika Jaka mencuba. Mungkin anda boleh menghubungi pembangun supaya bug dapat diperbaiki dengan segera.

  Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Fanandi Prima Ratriansyah .

  Artikel Berkaitan