Cara mendapatkan Internet Percuma di Android Tanpa Had dengan Pinoytricks VPN

Kali ini Jaka akan memberikan petua dan trik bagaimana anda boleh memiliki akses internet walaupun tanpa kuota dengan PinoyTricks VPN.

Bagi anda yang gemar melayari dunia maya , akses internet pada telefon pintar anda mesti menjadi syarat penting. Namun, ada kalanya anda terhalang dalam memenuhi keperluan pakej kuota data. Sangat sukar untuk membeli kuota data, terutamanya semasa krisis kewangan.

Baiklah, tenang saja, kali ini Jaka akan memberikan petua dan trik bagaimana anda boleh mempunyai sambungan internet walaupun tanpa kuota. 100% berjaya, inilah cara internet percuma di Andriod Pinoytricks VPN tanpa had. Cepat cuba lelaki!

BACA JUGA
 • 3 Trik Internet Percuma Terkenal Menipu, Jangan Guna!
 • 12 Aplikasi Internet Percuma untuk Semua Pengendali, Tidak Perlu Kuota!
 • Bukan tipuan! Esok adalah internet percuma di seluruh Indonesia

Cara mendapatkan Internet Percuma di Android Tanpa Had dengan Pinoytricks VPN

Adakah anda ingin mendapat akses internet percuma dan tanpa had walaupun pada tarikh lama? Bagi anda yang masih tinggal bersama ibu bapa dan tidak mempunyai pendapatan sendiri , anda boleh mencuba aplikasi berikut.

Namun, Jaka mengingatkan bahawa aplikasi ini hanya dapat digunakan pada telefon pintar Android. Aplikasi yang digunakan Jaka adalah PinoyTricks VPN . Anda boleh memuat turun aplikasi di internet kerana banyak yang tersebar di laman web di internet. Berikut adalah langkah-langkah lengkap.

 • Muat turun PinoyTricks VPN terlebih dahulu di salah satu laman web, anda boleh menemuinya di enjin carian Google . Selepas itu, pasang.
 • Kemudian, buka aplikasi PinoyTricks VPN yang telah anda pasang.
 • Sekiranya pemberitahuan muncul seperti ini, anda cukup klik "OK" .
 • Setelah memasukkan aplikasi, klik Handler , kemudian isi mengikut penyedia yang anda gunakan. Anda hanya perlu mengisi medan Proxy Server, Real Proxy Server dan Real Proxy Port . Selain lajur, jangan ubah tetapan apa pun.
 • Setelah menyelesaikan Handler, klik Connect dan tunggu pemberitahuan muncul seperti gambar di bawah.
 • Tahniah, telefon pintar anda sudah boleh digunakan untuk internet yang menyeronokkan tanpa perlu membeli kuota internet.
 • Sekiranya setelah menggunakan aplikasi ini akses internet masih terasa lambat, Anda dapat mempercepatnya dengan menggunakan Pingtool .
 • Anda boleh memanipulasi aplikasi untuk mendapatkan sambungan internet terbaik dengan meluncurkan pandangan ke kanan sehingga ada pilihan Alat . Dalam pilihan ini, anda boleh mengubah tetapan VPN PinoyTricks dengan mengklik Pilihan Lainnya .
 • Untuk mengakses aplikasi yang lebih baik, telefon pintar anda juga mesti di-root. Anda boleh mencari cara untuk membasmi telefon pintar Android anda di internet.

Nah, itulah cara membebaskan internet tanpa had di Android dengan Pinoytricks VPN. Praktikal kan? Sekiranya anda mempunyai alternatif lain untuk melayari secara percuma, anda boleh berkongsi di komen di bawah. Semoga bermanfaat!

Artikel Berkaitan