5 Permainan Android dengan Grafik Terbaik dalam Bawah 50 MB!

Ingin bermain permainan di telefon pintar tetapi memori penuh? Tidak perlu bersedih, JalanTikus telah menyediakan senarai permainan Android terbaik dengan grafik di bawah 50 MB untuk anda.

Bermain permainan di telefon pintar Android sungguh mengasyikkan. Masalahnya selain dapat bermain permainan kapan saja dan di mana sahaja, di Google Play Store terdapat ribuan permainan menarik yang boleh dimainkan.

Adakah anda suka bermain permainan di telefon pintar tetapi tidak mempunyai memori simpanan yang mencukupi? Tidak perlu bersedih, JalanTikus telah menyediakan senarai permainan Android dengan grafik terbaik untuk anda. Dia menangis lagi, permainan ini berukuran di bawah 50 MB!

5 Permainan Android dengan Grafik Terbaik Di Bawah 50 MB

Biasanya permainan dengan grafik tinggi sangat besar. Sehingga menjadikan memori dalaman penuh. Tetapi tidak dengan permainan Android super ringan berikut. Grafik adalah juara!

1. Perlumbaan pantas 3D

Untuk anda mencari permainan lumba kereta di Android, cubalah Fast Racing 3D . Grafiknya licin tetapi ringan, hanya 16.9MB dan boleh dimainkan pada mana-mana Android 2.3. Permainan yang dibuat oleh Doodle Mobile ini mempunyai grafik 3D dengan kesan yang realistik, seperti ketika berlaku kemalangan.

Terdapat 48 tahap yang mesti anda lengkapkan kemudian. Setiap perlumbaan yang berjaya anda menangi akan menghasilkan ganjaran berupa hadiah wang tunai yang boleh anda gunakan untuk membeli kereta untuk meningkatkan kelajuan kereta kegemaran anda.

Permainan Balapan Doodle Mobile Ltd. MUAT TURUN

2. Dr. Untuk memandu

Tidak seperti Fast Racing 3D yang merupakan permainan lumba kereta, Dr. Memandu sendiri adalah permainan simulasi memandu kereta. Dalam permainan ini menyajikan beberapa misi memandu kereta, seperti memandu dengan cepat, memandu dengan baik untuk menjimatkan petrol, dan juga memarkir kereta.

Oleh itu, bagi anda yang ingin mempelajari perkara asas dalam memandu kereta, sangat wajib untuk mencuba permainan yang satu ini. Kualiti grafiknya cukup bagus untuk ukuran permainan ringan di Android. Hanya 9.9MB!

Permainan Simulasi SUD termasuk DOWNLOAD

3. NOVA Warisan

Dari sekian banyak permainan yang pernah dibuat oleh Gameloft , mungkin permainan FPS yang dinamakan NOVA Legacy ini mempunyai ukuran paling ringan. Dengan ukuran 27 MB yang akan menyangka permainan ini mempunyai grafik dan kesan visual 3D seperti permainan konsol!

4. Zombie Frontier

Permainan Android ringan dengan grafik terbaik seterusnya adalah Zombie Frontier . Seperti tajuknya, anda diminta untuk membasmi zombie. Dan dia menangis lagi bahawa anda adalah satu-satunya orang yang terselamat dari virus zombie dalam permainan ini!

Walaupun saiz permainan Android ini hanya 14.8MB, kualiti grafik dan kesan bunyi sangat bagus. Pelbagai senjata juga boleh dipilih sesuka hati untuk menyerang sekumpulan zombie di hadapan anda.

LIHAT ARTIKEL

5. Penambang Kecil

Saiz fail permainan Tiny Miner hanya 21MB. Tahukah anda, permainan ringan ini yang dilengkapi dengan grafik yang menakjubkan telah dimuat turun oleh lebih daripada 10 juta orang? Masalahnya ialah jalan cerita dalam permainan ini sangat memukau!

Sesuai dengan tajuknya, permainan ini menghendaki anda menjelajah dunia perlombongan dengan menjelajah perlombongan untuk mencari harta karun dan peralatan yang unik. Walaupun kedengarannya mudah, dalam permainan ini banyak perangkap dapat menjadikan watak mati terkubur di tanah.

Bagaimana, lebih dan lebih berminat bermain permainan di telefon pintar Andorid bukan? Masalahnya ialah anda tidak perlu mempunyai masalah memori telefon pintar yang mencukupi lagi. JalanTikus sudah menyediakan senarai permainan Android terbaik dengan grafik yang berukuran di bawah 50MB.

Artikel Berkaitan