12 Cara Mudah untuk Dapatkan Tol Bebas & Tanpa Syarat & Mudah!

Ingin mendapat kuota internet percuma? Mengikuti Jaka mengkaji cara mendapatkan kredit percuma tanpa syarat, dengan aplikasi dan tanpa aplikasi (Kemas kini 2020)

Dompet kering pada akhir bulan menjadikan anda tidak dapat memasang pakej internet tanpa had untuk memuat turun permainan atau menstrim drama Korea terkini?

Tenanglah, geng! Jaka mempunyai beberapa petua untuk anda yang ingin mengetahui cara mendapatkan kredit percuma tanpa syarat dengan atau bahkan tanpa aplikasi.

Cukup dengan membaca berita, resit foto, atau bermain kuiz, maka baki kredit pada telefon bimbit anda akan meningkat secara automatik. Ingin tahu? Segera muat turun dan cuba petua untuk mendapatkan denyutan berikut, ya!

 • Pokok Tunai
 • Penyimpan Wang
 • Bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak kredit percuma ...
 • Bonus: Cara Mendapatkan Kredit Percuma Tanpa Aplikasi (Telkomsel Sahaja)
 • Koleksi Cara Mendapatkan Kredit Percuma Tanpa Keperluan 2020 (Semua Pengendali)

  Mungkin ramai di antara anda tidak tahu bahawa hanya dengan menggunakan telefon pintar Android, anda boleh mendapat kredit percuma dengan mudah.

  Nah, beberapa aplikasi penghasil nadi di bawah dapat membuat anda mendapat kredit percuma.

  Setelah membaca artikel ini, anda akan mengetahui cara mendapatkan pulsa percuma Indosat, pulsa percuma Telkomsel, dan operator lain di Indonesia.

  Bagaimana? Eitss ... Bersabarlah dulu! Jangan terburu-buru, kerana Jaka pasti akan memberitahu anda bagaimana sepenuhnya. Oleh itu, baca artikel ini dengan teliti!

  1. NewsCat

  Pertama, aplikasi untuk mendapatkan denyutan yang boleh anda cuba ialah NewsCat . Di sini anda hanya perlu membaca berita, melakukan pelbagai tugas, dan lain-lain.

  Walaupun pertama kali mendaftar, anda boleh mendapatkan baki hingga Rp 10,000, - anda tahu! Menarik kan? Ikuti langkahnya!

  • Sebagai permulaan, anda mesti memuat turun dan memasang aplikasi NewsCat terlebih dahulu pada telefon pintar anda.
  DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti NewsCat
  • Setelah selesai memasang, buka aplikasi NewsCat sehingga muncul seperti gambar di bawah. Kemudian anda pergi ke menu Saya di bahagian bawah.
  • Lakukan pendaftaran awal untuk mendapatkan baki Rp 10,000, - . Cara anda mengetuk profil di bahagian atas. Masukkan nombor telefon dan ikuti langkah seterusnya.
  • Setelah melakukan ini, baki anda akan diisi secara automatik. Untuk mula menukar nadi, anda mengetuk butang Penukaran Kredit dan mengisi nombor yang ingin anda tuju.
  • Sekiranya anda ingin menambah kredit yang ditukar, anda boleh melakukan pelbagai tugas di menu Tugas . Laksanakan tugas untuk mendapatkan Syiling Emas .
  • Untuk menukar Koin Emas dengan baki kredit, pergi ke menu Saya dan pilih Tukar Syiling . Isi baki Syiling Emas untuk ditukar dan tekan Tukar . Pertukaran berjaya, pemberitahuan akan muncul seperti ini.

  Oleh itu, dengan menggunakan aplikasi NewsCat, anda mesti rajin membaca berita tersebut. Selain mendapat keuntungan, anda boleh menjadi lebih pintar. Sangat hebat!

  2. Wang Tunai

  Aplikasi penjana kredit seterusnya adalah Cashtree . Aplikasi Cashtree dapat memberi anda kredit percuma dan juga hadiah percuma lain.

  Aplikasi ini adalah aplikasi skrin kunci. Oleh itu, apabila anda membuka kunci skrin, anda boleh mendapatkan wang.

  Jadi, anda hanya mengikuti langkah-langkah yang diberikan Jaka di bawah ini, sebelum anda memuat turun Cashtree terlebih dahulu di sini.

  Produktiviti Apl DOWNLOAD TERHAD VITI GLOBAL
  • Buka aplikasi kemudian isikan biodata anda dalam pilihan Lagi .
  • Selepas berfungsi, anda hanya perlu mengunci skrin anda dan membukanya semula. Lihat, ada paparan menarik di sana? Di samping itu, untuk mendapatkan Wang Tunai, anda mesti mengikuti aplikasi Visit and Get in the Cashtree.
  • Cashtree akan memberi kredit kepada nombor yang telah anda daftarkan, tentu nombor yang anda gunakan pada telefon pintar anda. Ingat, hanya SIM 1 yang dikesan , jika memang telefon pintar anda menyokong dua SIM.

  Sekiranya anda sudah melakukannya, dengan perlahan, anda akan dapat baki dan dapat kredit percuma dengan operator yang anda daftarkan tanpa syarat .

  3. Penyimpan Wang

  Aplikasi penjana kredit seterusnya adalah Money Locker. Money Locker: Cash Credit Percuma adalah aplikasi Android yang dibuat oleh Money Locker.

  Seperti namanya, hanya dengan satu sentuhan membuka kunci skrin telefon pintar, anda akan mendapat Wang Tunai setiap hari. Menarik, bukan?

  Muat turun aplikasi di sini: Wang Loker: Tunai Kredit Percuma

  MUAT TURUN Apl Penyemak Imbas Locker Wang

  Anda boleh membaca panduan yang lebih lengkap di sini:

  LIHAT ARTIKEL

  Bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak kredit percuma ...

  4. CashPop

  CashPop - Free Gift adalah aplikasi Android yang dibuat oleh CashPop.

  Dalam aplikasi Cashpop, anda dapat mengumpulkan banyak Emas yang akan ditukar dengan hadiah, seperti pulsa simPATI Telkomsel, Kartu As, AXIS, Bolt, Indosat, Tri, Smartfren, ke Token PLN.

  Muat turun aplikasi di sini: Cashpop

  DOWNLOAD Aplikasi CashPop Produktiviti

  Anda boleh membaca panduan yang lebih lengkap di sini:

  LIHAT ARTIKEL

  5. Duit Syiling

  Aplikasi penjana kredit percuma yang akan dibincangkan kali ini adalah Coin Monster .

  Berlainan dengan aplikasi lain, aplikasi ini dapat menghantar pulsa ke pelbagai operator dengan mudah, bermula dari Telkomsel, Indosat, XL, AXIS, Tri, dan Smartfren .

  • Muat turun Coin Monster APK dan pasangkannya seperti biasa pada telefon Android.
  DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Syiling Monster
  • Sekiranya anda sudah mendaftar, anda boleh menggunakan Facebook atau e-mel secara langsung .
  • Mendesak! Di bahagian bawah (Pengesyorkan), isikan jtcoinmonster untuk mendapatkan 3,000 syiling tambahan secara langsung dan percuma.
  • Selain itu, anda boleh melakukan pelbagai perkara untuk mendapatkan duit syiling tambahan. Bermula dari memuat turun aplikasi, membaca berita, membuka skrin kunci dan banyak lagi.
  • Sekiranya duit syiling itu mencukupi, anda boleh menukarnya dengan nadi nominal Rp10-50 ribu .

  6. ZiPAY

  Apakah aplikasi ZiPAY ? Aplikasi ZiPAY adalah aplikasi Android dalam bentuk dompet dalam talian yang dapat memudahkan anda membeli pelbagai keperluan harian, salah satunya adalah kredit.

  Petua berikut percuma untuk semua pengendali yang menggunakan aplikasi ZiPAY, anda dapat melihatnya dalam langkah-langkah di bawah.

  • Muat turun aplikasi ZiPAY terlebih dahulu.
  Peranti Produktiviti Apl DOWNLOAD
  • Daftarkan diri anda dalam permohonan, geng.
  • Kemudian, anda akan melihat paparan baki kredit ZiPAY , dan apa yang boleh anda beli melalui aplikasi ini.
  • Kaedah terbaru untuk mendapatkan kredit percuma dengan mudah seterusnya ialah anda harus memilih pilihan Ahli kemudian pilih Jemput sekali lagi . Masukkan nombor yang ingin anda jemput.
  • Sekiranya anda berjaya menambahkan ahli, anda akan dapat baki pada aplikasi ZiPAY dan dapat menukarnya untuk mendapatkan pelbagai kredit percuma.

  Aplikasi penghasil nadi ini sememangnya cukup mudah dilakukan bukan? Dengan cara itu, anda boleh mendapat denyutan percuma setiap masa.

  Nah, adakah anda fikir akan ada lebih banyak petua untuk denyutan percuma yang lain? Disana ada!

  Sekiranya anda ingin mendapatkan wang atau kredit dari aplikasi, anda boleh menyemak artikel Jaka di bawah. Banyak aplikasi yang menjana wang yang anda tahu.

  LIHAT ARTIKEL

  7. Piggy bank

  Aplikasi piggy bank , nama aplikasi yang terdengar lucu bukan? Mendengar perkataan piggy bank pasti pemikiran anda membawa kepada simpanan.

  Tidak jauh berbeza dengan cara anda berfikir seperti itu, aplikasi Piggy Bank juga dapat membuat anda mendapat kredit percuma. Bagaimana? Mari lihat di bawah.

  • Pertama, ya anda harus memuat turun aplikasi piggy bank terlebih dahulu.
  Produktiviti Aplikasi ADPLUS & FSN Asia DOWNLOAD
  • Daftar untuk menggunakan e-mel sehingga anda dapat segera mendapatkan baki Rp 10,000 .
  • Apabila anda memasukkan aplikasi Piggy Bank, anda akan melihat arahan untuk diselesaikan, kemudian pilih Tutup .
  • Seterusnya, anda akan melihat hasilnya. Anda dapat Rp10.000, - dan Rp2.500, - . Kemudian, dari hari pertama hingga tujuh hari sebelumnya, Anda akan mendapat bonus mulai dari Rp500, - hingga 2.000, - . Klik Enter .
  • Tidak ada, anda telah mendapat baki sebanyak Rp . 13.000 . Bebas tol untuk semua pengendali lebih mudah, tetapi ada beberapa kelemahan.

  Tetapi di sini kita akan mengkaji cara mudah, misalnya, masukkan pilihan paling kanan, dan pilih Maklumat Saya . Isi semua pilihan di Maklumat Saya.

  • Pilihan bawah berfungsi untuk menampilkan iklan mengikut minat anda.

  • Dengan melihat iklan mengikut kriteria yang anda pilih, anda boleh terus menambahkan wang untuk mendapatkan kredit percuma terkini .

  • Sekiranya anda mempunyai baki yang mencukupi, anda hanya memilih untuk menukarnya dengan operator yang dikehendaki.
  • Untuk mendapatkan kredit percuma, perkara yang harus anda lakukan adalah mengunci skrin dan membukanya lagi , paparan yang berbeza akan muncul.

  • Terdapat arahan yang menunjukkan jika anda meleret ke kiri , kemudian anda mengambil bahagian dan akhirnya mendapat wang yang disenaraikan di bahagian atas.

  • Sementara itu, untuk membuka kunci hanya sapu ke kanan , anda masih mendapat wang tetapi biasanya tidak sebesar yang anda sertai.

  • Sekiranya anda ingin baki meningkat lebih banyak, maka anda mesti mengikuti cara memasang aplikasi yang diiklankan melalui aplikasi Celengan sesuai dengan harga yang dinyatakan. Selepas itu, berjuta-juta denyutan percuma siap menjadi milik anda.

  Tutorial di atas adalah petua terbaru untuk mendapatkan kredit percuma yang tidak sukar bukan? Sekiranya anda mahu, anda boleh menggunakan aplikasi ini.

  Atau, jika anda ingin menggunakan kaedah lain, anda boleh mencuba aplikasi lain seterusnya.

  8. mCent

  Aplikasi mCent adalah aplikasi penghasilan wang terbaik yang pernah dibuat untuk telefon pintar Android.

  Dengan menggunakan aplikasi mCent ini, maka anda akan berpeluang mendapat kredit dengan mudah. Apa yang mesti dilakukan? Perhatikan kaedah di bawah.

  • Muat turun aplikasi mCent terlebih dahulu.
  Produktiviti Aplikasi mCENT DOWNLOAD
  • Pengguna baru? Jangan lupa mendaftar . Setelah itu, Anda dapat mulai mencari keseimbangan dengan memasang aplikasi yang tersedia, mulai dari Rp1.500, hingga Rp5.000 .
  • Gunakan aplikasi sekurang-kurangnya satu minit , maka anda akan mendapat baki yang boleh ditukar dengan kredit.
  • Sekiranya terasa cukup, anda boleh segera mengeluarkan baki menjadi nadi percuma . Baki minimum adalah Rp1.000, - jadi anda dapat mengembalikannya secara kredit.

  9. Manis

  Sweet adalah aplikasi yang membolehkan anda mendapatkan mata dari setiap tempat membeli-belah kegemaran anda. Anda boleh mengesan perbelanjaan anda dengan ciri snap and earn .

  Dapatkan resit belanja anda dan dapatkan pelbagai hadiah menarik. Inilah cara mendapatkan pelbagai hadiah dalam aplikasi Sweet, anda dapat melihatnya dalam langkah-langkah di bawah.

  • Muat turun aplikasi Manis terlebih dahulu.
  Ebizu Global Pte. Ltd. MUAT TURUN
  • Daftarkan diri anda dalam aplikasi Sweet.
  • Kemudian, anda akan diminta memilih sekurang-kurangnya 3 perkara yang anda suka . Anda masih boleh menggantikannya kemudian.
  • Untuk mendapatkan mata masukkan nama kedai dan lokasi tempat anda berbelanja.
  • Masukkan tarikh, nombor resit, dan jumlah perbelanjaan nominal.
  • Muat naik gambar resit belanja anda.
  • Jumlah pembelian anda akan dijejaki secara automatik .
  • Selepas itu, anda hanya perlu menunggu hasil tinjauan, kerana setiap Rp 3.000, - dari belanja nominal anda akan mendapat 1 Poin Manis.
  • Mata yang anda kumpulkan kemudiannya boleh ditukar dengan pelbagai hadiah seperti pulsa dan baucar membeli-belah.

  10. Pang

  Kemudian, anda juga boleh mencuba aplikasi Pang , yang boleh anda gunakan dengan mudah untuk mendapatkan kredit percuma. Inilah langkah-langkah untuk mendapatkannya, geng.

  • Pertama, muat turun aplikasi Pang dengan menggunakan pautan berikut, untuk mendapatkan kredit tambahan.
  Produktiviti Aplikasi PT Bear Digital Indonesia DOWNLOAD
  • Sekiranya sudah dipasang, log masuk dengan Facebook atau Google Plus.
  • Kemudian daftar dengan nombor Telkomsel, XL, AXIS, Indosat dan Tri.
  • Sekiranya anda telah mendaftar, anda akan mendapat baki tambahan secara automatik.
  • Sekiranya baki mencukupi, anda boleh menukarnya dengan kredit pada menu Beli Kredit . Kredit bermula dari IDR 10,000, IDR 25,000, IDR 50,000 dan IDR 100,000.

  11. Snapcart

  Aplikasi seterusnya yang disyorkan oleh Jaka adalah Snapcart . Cara untuk mendapatkan kredit dengan aplikasi ini adalah dengan mengambil gambar di resit pusat membeli-belah!

  Semakin kerap anda menyiarkan gambar resit belanja anda, semakin banyak mata yang anda dapat. Sekiranya anda mempunyai banyak mata, tahap anda lebih tinggi dan ganjaran yang dapat anda tukar juga semakin besar.

  Namun, sebelum anda mengikuti tutorial lebih baik memuat turun aplikasi Snapcart di pautan di bawah!

  Snapcart Produktiviti Apl DOWNLOAD
  • Selesaikan pelbagai perkara dalam Snapcart, mulai dari mengambil gambar, bermain permainan hingga mengisi tinjauan.
  • Sekiranya anda telah melakukan banyak 'misi' di Snapcart, anda boleh Tunai wang anda ! Terdapat pelbagai pilihan untuk mengeluarkan wang anda, salah satunya dengan kredit.

  12. Poin Web

  Cara terakhir Jaka mengesyorkan agar anda mendapat kredit adalah dengan melayari laman web PoinWeb .

  Dengan PoinWeb, anda harus menjalankan pelbagai misi mulai dari bermain permainan hingga berbelanja di pedagang yang bekerja dengan Poinweb.

  Kemudian, mata anda dikumpulkan dengan hadiah yang tersedia di PoinWeb. Salah satunya adalah bebas tol!

  Oleh itu, jika anda mencari cara untuk mendapatkan kredit percuma tanpa aplikasi, Jaka akan sangat mengesyorkan agar anda melayari laman web PoinWeb.

  • Pertama, buka laman web PoinWeb //poin-web.co.id/ . Log masuk, buat akaun dan masukkan laman PoinWeb.
  • Di dalamnya, anda akan menemui pelbagai perkara yang mesti anda lakukan terlebih dahulu untuk mendapatkan mata.

  • Setelah anda menyelesaikan pelbagai misi yang ada di PoinWeb, anda akan mendapat mata yang dapat ditukar.

  • Tukar mata anda! Sekiranya anda mendapat kredit yang mencukupi, anda boleh menukarnya dengan kredit!

  Bonus: Cara Mendapatkan Kredit Percuma Tanpa Aplikasi (Telkomsel Sahaja)

  Selain itu, khusus untuk pengguna Telkomsel , Anda juga dapat menggunakan layanan Telkomsel Poin untuk mendapatkan kredit gratis dalam bentuk kuota SMS, telefon atau internet.

  Apk pulse generator Sekarang, perkhidmatan ini adalah program kesetiaan yang ditujukan untuk pengguna Telkomsel, iaitu Halo Card, simPATI, Kartu As, dan Loop.

  Tanpa perlu memasang muat turun, anda boleh mendapatkan kredit percuma tanpa aplikasi dengan mengikuti langkah-langkah di bawah, geng!

  • Pertama, untuk memeriksa Titik Telkomsel anda , pergi ke aplikasi Dail dan masukkan kod USSD * 700 # .

  • Seterusnya anda akan mengetahui Baki Telkomsel yang anda ada. Untuk menukar kredit, anda hanya perlu pergi ke menu 3. Telco & Digital .

  • Kemudian anda juga boleh memilih antara pakej SMS, pakej telefon, dan pakej internet. Di sini, Jaka memilih 3. Internet .

  • Kemudian anda memilih pakej internet yang diinginkan, mengikut jumlah Mata Telkomsel yang anda ada.

  • Setelah memilih pakej internet, anda akan diberi maklumat terperinci mengenai pakej tersebut. Untuk mengesahkan, masukkan pilihan 1. YA .

  • Sekiranya berjaya, permintaan anda akan diproses. Tunggu pemberitahuan SMS sehingga pakej internet Telkomsel berjaya diaktifkan.

  Seberapa mudah untuk tidak mendapat kredit internet dari Telkomsel Points? Oleh itu, untuk menambah mata anda, rajinlah menambah dan membeli kuota internet ya!

  Itu sebelumnya, kumpulan cara untuk mendapatkan kredit percuma, tanpa syarat, dan tidak rumit yang boleh anda lakukan, geng!

  Oleh itu, setelah mencuba peringkat kaedah di atas, berapa puluhan ribu yang anda dapat?

  Sila kongsi dan komen artikel ini untuk terus mendapatkan maklumat, petua & trik serta berita mengenai teknologi dari Jalantikus.com.

  Baca juga artikel mengenai Pulsa atau artikel menarik lain dari Naufaludin Ismail .

  Artikel Berkaitan